Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaja

Jak wasi faceci okazuja wam, ze im zalezy?

Polecane posty

Gość ciekawskaja

jak okazuja,ze im zalezy...? ile lat jestescie razem? tak z ciekawosci pytam...bo moj tylko wymaga...

Zawsze mi pomaga kiedy tego potrzebuje, rozumie, kiedy mam humory. Kiedy mi na czyms zalezy, stara mi sie z tym pomoc. Kiedy mam zly humor, glaszcze po plecach,kiedy jestem chora, idzie po leki. Gotuje mi obiady, daje drobne upominki bez okazji. Kilka razy w tygodniu odprowadza do pracy. Na razie wiecej nie przychodzi mi do glowy, ale jest wiecej :) ponad 5 lat

Gość ciekawskaja
Calluna79 pieknie...zazdroszcze,a ile on ma lat? jesli moge spytac?

Ja i moja drużyna jesteśmy razem od bez mała 20 wiosen. W każdym z tych ludzi, miast krwi, morska i zimna woda płynie. I żadnego z nich nawet w zamian za najpotężniejszą armię, nie oddałbym. Dowodem ich oddania jest to, jak często przyszło im ryzykować własnym żywotem. Jak wiele krwi dla mnie przelali.

Gość Livv
Baardzo długo by wymieniać.. naprawdę się strara i na każdym kroku pokazuje, że mu zależy, co mnie niesamowicie cieszy :) Np. przychodzi po mnie nawet nie uprzedzając, odprowadza mnie w wiele miejsc, pisze kochane smsy w ciągu dnia, przykładowo, że tęskni, często dzwoni, nawet tylko z pytaniem co robię, robi mi niespodzianki, jakieś prezenty bez okazji czasem, dzielnie chce chodzić na zakupy ze mną, mimo, że bardzo nie lubi: ), zabiera mnie wszędzie, nawet do kumpli, jak jestem chora to po prostu jak pies przy mnie waruje i spełnia każdą zachciankę, rozumie i nie poddaje się jak mam jakieś humory, gotuje mi, mimo, że nie przepada za tym, zawsze mi pomaga i nigdy nie zostawia, często mówi kocham: ) A najlepsze jest to, że na początku, jeszcze przed związkiem w ogóle mu nie zależało i to ja musiałam się starać i o niego walczyć i go rozkochac w sobie, nie do pomyślenia jak teraz jest wspaniale: ) A i jesteśmy razem prawie 3 lata :)

Gość takasobiejestembabka
Codziennie mowi i okazuje,jak bardzo mnie kocha. Stara sie obdarowywac mnie maluczkimi drobiazgami tak bez okazji... Jest w tym bardzo oryginalny. Poza tym wysluchuje mojego marudzenia,gdy jest mi zle, czasem godzinami albo dniami. Smyra o pleckach codziennie, robi masaze, czule caluje, pomaga w kazdej sytuacji, jest moim najlepszym przyjacielem - bez dwoch zdan. Razem jestesmy 2 lata. Mamy po 29.

Gość ciekawskaja
ale macie kochanych facetow,super:)

Gość ciekawskaja
juz nikt nie dba o Was? na pewno jest wiele fajnych zwiazkow

Gość halohalohalaoooo
nikt nie dba???

Gość Zastanawiam się .......
Epicki Tham Telvahdrox :D :D :D

Gość jałówkaaaaaaaaa
jest po prostu kochany, zawsze przy mnie, przejmuje sie moimi sprawami, pomaga mi. Zawsze trzyma mnie za ręke, zabiera mnie wszedzie, do rodziny do znajomych. wiadomo czasem tez sie focha i wtedy ja robie to co on dla mnie. to sprawia ze mamy wspanialy zwiazek. oboje dajemy z siebie wszystko. ponad 2 lata razem :)