Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sossssss1

Facet i jego reputacja.

Polecane posty

Gość sossssss1

Od jakiegoś czasu ugania się za mną pewien mężczyzna. Bardzo wykształcony, bogaty, dość przystojny, sporo starszy i o zniewalającym uroku osobistym. Byłam z nim na kilku spotkaniach, podoba mi się. Może i bym dała mu się namówić ale ta jego ... reputacja. Podrywacza, zdradzacza, zbereźnika. On twierdzi, że się od pewnego czasu zmienił, że już go nie ciągnie wcale do romansów. Ale czy to jest możliwe? Jakoś ciężko mi w to uwierzyć. Przez to nie chcę się z nim spotykać ale on jest niesamowicie wytrwały. Dla pół godziny spotkania ze mną jest zdolny przejechać się 100 km w jedną stronę.

Gość sossssss1
Dzisiaj widziałam się z nim. Zjedliśmy obiad w restauracji. Był bardzo kulturalny.

Gość lkjyuiop[]
czyli że co, że ma żonę ??

Gość sossssss1
Jest po rozwodzie. Dzisiaj zaprosił mnie na kolację. Cały czas rozmawialiśmy, nie przystawiał się do mnie. Było bardzo miło. To niesamowicie inteligentny facet. Generalnie nie wierzę mu, ale jego zachowanie jest całkiem inne od tego co o nim słyszałam. I zastanawiam się czego on ode mnie chce.

Gość sossssss1
Nie prześpię się z nim bo oprócz sympatii i zainteresowania raczej nic jeszcze do niego nie czuję. po prostu podoba mi się. Mieszkamy w innych miastach. Chciałoby mu się podrywać jakąś dziewczynę na seks tak daleko skoro ma wokół siebie z pewnością wiele innych? Powiedział mi, że chciałby mnie poznać, że ma nadzieję na dłuższy związek. Ja odpowiedziałam zgodnie z prawdą zresztą , że będzie to od niego wymagało dużo cierpliwości. Jednocześnie zakładam oczywiście, że lubi zdobywać i sprawia mu to satysfakcję.