Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANETT89anett89

CZY UWAŻACIE, ŻE ONA JEST ŁADNA? ZDJĘCIA NORMLANE I Z SESJI...FOTO

Polecane posty

Gość fgdfgdfg
brzydka fryzura tzn wg mnie nie pasuje do kształtu twarzy powinnaś mieć rozpuszczone całkiem i nie takie kędziorki, a wyprostowane, ewentualnie jakieś fale tak by lekko zachodziły na twarz bo masz szeroką

Gość kredka bambino
nudna jestes :o

Gość jeszcze mloda.....
jestem fanką twojej urody ;)

Gość HonorataSkarbekk
szczupła jesteś to na plus, ładne włosy- na plus, niebieskie oczy-na plus, ładna oplenizna- na plus. styl kobiecy, widać że lubisz sukienki:)

Gość mam pytanko mam pytanko
kurwa odkad na kafeterii jestem jakies 3 lata krza ciagle zdjecia tej pizdy zakompleksionej :-O

Gość sssssssssssssssssss
chcialam to samo napisac co osba wyzej :D:D:D widze Cie juz chyba dziesiatny raz - zglos sie do psychologa - to sie leczy,...

Gość Perw mobilna
Pierwsze zdjecie-bardzo przeciętna twarz, usta brzydkie, bo bardzo wąskie, brak wcięcia w talii. Drugie zdjecie-twarz jak u wulgarnej dziewki z zabawy w remizie, figury nie da się ocenić. Trzecie zdjecie-twarz jak wyżej, figura wygląda lepiej, ale to pewnie złudzenie optyczne, ramiona trochę jak u Pudziana. 😴

Gość mam pytanko mam pytanko
popatrz na siebie jak ty wygladasz kwadartowa chlopczyco :-O

Gość florti
nie jest ładna ani brzydka powiedziała bym normalna figura mi się nie podoba jest atletyczna zero bioder za to duże bary twarz i styl ma typowego plastika lub prostytutki ale takiej tirówy co przy drodze stoi do tego ta tapeta na mordzie nie ma żadnych mocnych stron radziła bym umyć ryj i pomalować się pędzlem a nie szpachlą do tego te kreski pod oczami jej zmniejszają oczy i te loczki niech lepiej zmieni fryzjera

Gość sprytnie
perw sobie z pomaranczy widze ze pokrytykowac kolezanki lubi:D

A co to za różnica czy się zaloguję czy nie skoro widać, że to ja? Ja nie krytykuję, ja oceniam. A że trudno mi znaleźć coś co by mi się podobało to już nie moja wina. :classic_cool:

Gość jest ładna i szczupła
tłum zazdrośnic już czyha żeby ją zlinczować

Gość stylistka muminków :)
Powinnaś inaczej się malować, bo ten makijaż jakoś mi się kojarzy z latami 80, kolor włosów też bym radziła zmienić na jakiś ładny brazik, będziesz o wiele korzytsniej wyglądala.

Gość nataliiiiiiia
jest szczupla ale nie zgrabna...:O Szerokie bary,mala pupa...Taka lwica;) Na moje oko-normalna,przecietna dziewczyna. Nie ma mocnych stron,niestety,no moze kolor oczu...

Gość FIKOŁAJ
nom, w ciemniejszych włsoach byłoby lepiej, a na trzeciej focie dlatego tak rzucaja sie w oczy te jej szerkokie bary bo wciaga brzuch na maxa przez co bary jej posżły w góre.