Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysia7878

Czy mogę iść...

Polecane posty

Gość mysia7878

W przyszłym tygodniu mam jechać na wesele aby posłuchać orkiestry (która ma grać na moim weselu), czy wypada mi wejść na salę do obcych ludzi w jeansach? :( Nie mam żadnej sukienki, ani eleganckich spodni. Ubiorę do jeansów elegancką bluzkę, ale i tak wydaje mi się to niestosowne ubranie :( Ktoś był w takim stroju posłuchać orkiestry?

Gość kreolka___
nie wypada nie masz spodnicy, nic eleganckiego? litosci

Gość logitecg123
ja bym cie z mojego wesela wywalila, ta kapela powinna zapytac o zgode pare mloda i przekazac ci czy sie zgodzili czy nie co to w ogole za poroniony pomysl

Gość mysia7878
litości, litości :( Nie mam :( bo nie chodzę w takich ciuchach :( Jedyne co wytargałam z szafy to starą letnią sukienkę :(

Ja tam się nie znam... Takie są zwyczaje, że można nie będąc zaproszonym, wpierdolić się do kogoś na wesele i słuchać zespołu? Kto Cię tam zaprasza? Te grajki? To przebierz się może za bęben. Świat już naprawdę schodzi na psy.

Gość mysia7878
logitecg123 mówiłam orkiestrze żeby się zapytali, powiedzieli że nie ma problemu U nas to raczej norma jest, nie robią prób więc inaczej nie mogę ich posłuchać :(

Gość do autorki tego tematu
wyyebalabym cie z sali szmaciaro w dzinsach, serio wylecialabys na kopach

Gość przebywajaca dluzej tez
pierwsze slysze o takch wiejskich zwyczajach jako panna mloda wyprosilabym cie z sali

Gość mysia7878
wiecie co, jak z kulturą, a wy z wyzwiskami - "zajebiste społeczeństwo mamy"

Gość ala987
Moj slub byl w parku w sali wiec spotkalismy na dworze kolezanke meza maz zapoponowal zeby weszla ona ubrana byla i jej dzieci i maz normalnie juz mnie szlak trafial na szczescie nie zachowala sie jak idiotka i nie weszla

Gość przebywajaca dluzej tez
ty z kultura? no wybacz ale tylko zupelny cham bez pojecia mogl wpasc na pomysł wpychania sie na czyjes wesele:O

Gość mysia7878
przebywajaca dluzej tez radziłabym nauczyć się czytać ze zrozumieniem i poczytać trochę linijek wyżej

Gość SamaJa2
a mnie nie przeszkadzałaby osoba, która się przysłuchuje. Wiadomo, że zespół inaczej zachowuje się na weselu niż na jakimś koncercie. Można zobaczyć chociaż czy robią przerwę co 15 min. Tylko idź tak koło 22, jak impreza się rozkręci. Myślę, że nikt nie zwróci nawet uwagi na Ciebie

Gość mysia7878
SamaJa2 Dzięki :) właśnie sobie przypomniałam, że 3 lata temu byłam na weselu, więc powinnam gdzieś mieć krótką elegancką sukienkę. Wszystkich którzy, osobę która tylko grzecznie zapytała o opinie, zrąbały zamiast udzielić sensownej odpowiedzi, dziękuje bardzo za trud włożony w wypisywanie tak prostackich słów - żal mi was!