Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byle jaki szary szaraczek

mam 20 tysięcy złotych oszczędności, brak zobowiązań i celu w życiu

Polecane posty

Dodam, że mam 25 lat, pracę którą nienawidzę, mieszkam ze starymi w małym mieszkanku, brak dziewczyny, hobby, celu w życiu, aspiracji i wykształcenia - o ile maturę można nazwać wykształceniem. Tak żyję, żeby żyć. Powiesić się, czy poczekać?

Gość cfbvc
rzuć wszystko i zrób sobie roczne wakacje :) ja tak kiedyś zrobię, jak dożyję :classic_cool:

Gość pati79%%
JAK TO BRAK CELU W ZYCIU??? to dlaczego nie wyjedziesz za granice,nie zarobisz na SWOJE mieszkanie....?

No dobra. Zrobie sobie roczne wakacje... tylko co mi to da? Rozpierdole oszczędności i co? Będę dziadował i już całkowicie skazany na łaskę i niełaskę moich starych? Praktycznie co zarobię do odkładam. kilka stów daję rodzicom, czasem sobie kupię jakiś ciuch, a reszta idzie na konto. Tylko zastanawiam się po co? Chyba tylko dla komfortu psychicznego, że coś tam mam na czarną godzinę. W sumie to zazdroszczę ludziom, którzy co zarobią to rozpierdalają na duperele typu nowa komórka, tablet, ekstra ciuch. To też jakiś cel w życiu... a mnie to zupełnie nie rajcuje. Po prostu agonia.

o tym żeby uciec z tego kraju myślę już od dawna. I na myśleniu się kończy.

Gość pati79%%
lepiej cos miec w tym pojebanym kraju ,jakis swoj kąt,pojazd,troche kasy niz wegetowac i robic to co cie nie cieszy... A kto wie,moze za granica poznasz swoja druga polowke...?:)

Gość pati79%%
to nie mysl tylko ruszaj w swiat....-najgorszy pierwszy raz...wiem to sama po sobie.Potem juz nie usiedzis zna dupie w Polsce....Ja wyjezdzam tylko na sezony,ale zawsze cos:)

Gość pati79%%
Moj pierwszy raz:),ach.....,heh-ogromny stres i strach,ze nie dam sobie rady tam gdzie jade. Kazdy ma obawy czy sobie poradzi w pracy,a obcym kraju,z dala od bliskich... To przeciez normalne.ale strach ma wielkie oczy-i tyle.

Gość pati79%%
autorze,ja tez jestem taki,,byle jaki szaraczek..."a dzieki tym moim wyjazdom(i temu ze nie wydaje na rzeczy 2000zl Panie-Wooden R. Murawski...:) ) mam swoj domek,swoje autko,faceta i taki swoj maly swiat....:) Cele musisz sobie sam stawiac,nikt tego za ciebie nie zrobi...I sam musisz wiedziec co cie cieszy,i co sprawia ci radoscPowodzenia:)