Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roszPunkaLunka

co sądzicie o dziewczynach bez biustu?

Polecane posty

Gość roszPunkaLunka
a gdzie koleżanka była u chirurga ? i jak potem po operacji funkcjonowała ? no tak, to by mi napewno dodalo pewnosci, w koncu dekold bym mogla pokazac, nic nie ukrywac :)

lubisz Deski heh ale to juz nawet nie chodzi o to czy facet lubi piersi czy nie.... Wiesz jak sie czuje kobieta która nie może kupić bluzki ktora jej się podoba bo trzeba kupić taką która dobrze leży albo lato upał i mega gąbki pod bluzka aby coś tam odstawalo a pot ciurkiem leci. Ja autorko proponuje Ci operacje ona uleczy Twoje ciało i co najważniejsze duszę

Gość roszPunkaLunka
Max - powaga ?

Robiła u dr zdzitowieckiego :) ma implanty eurosilikon a placila ok 13tys, wkladki anatomiczne są droższe,a okrągłe tańsze

Gość roszPunkaLunka
dokladnie..i wiekszosc jednak wysmiewa takie deski.. na basen nie chodze.. jakas bluzka z dekoldem opada,ladna kiecka tez. zazwyczaj malo co pasuje. do tego dochodza wscibskie kolezanki,ktore probuja 'obczaic teren'..to nie jest mile

Gość roszPunkaLunka
a gdzie przyjmuje ten doktor? ehhh wszystko pieknie,gdyby nie ta kasa ..

Dokładnie, to ja dam Tobie te 11 000 zł jak obiecasz, że się nie zoperujesz! Zaakceptuj siebie, może spróbuj przytyć z 5kg to urosną - jak Tobie tak bardzo to przeszkadza, ale nie operuj się, bądź naturalna :)

sam jesteś obłędem :O Ciekawa jestem co byś robił w desperacji jakbyś nie miał fiuta albo miałbyś we wzwodzie 1cm długości :O WCZUJ SIĘ TROCHĘ

ludzie żyją z metalowymi płytkami w ciele,ze sztucznymi sercami,z implantami w nogach itp też macie ich za nienaturalnych? Jesteście strasznie płytcy

A przytycie mnie rozbawiło :D hahaha jeśli autorka ma tendencje do małego biustu bo jest to uwarunkowane genetycznie bądź z innych powodów to te 5kg to jej w boczki wejdzie a nie w biust

Gość studia na kase w markecie
Chcesz porozmawiać o swoim problemie z bezbiuściastą deską ? Wejdź na blog : http://ashka.livenet.pl/mt/ Zapraszam

Max z jakiej epoki jesteś? Z łupanego kamienia? :D przepraszam za tą ironie ale mamy 21wiek. Kilkadziesiąt tysięcy ludzi w ciagu dnia ma wykonywanych operacji pod narkozą :D i uwierz mi ze nikt nie umiera no chyba ze pacjent nie przestrzegal zalecen badz op wykonywał partacz co chciał na lewo dorobić

hahaha a wiesz jak ciężko zrzucić każdy kg wagi??? :D dla ciebie rozwiązaniem jest przytycie brawo cud

Jeśli piersi jej nie urosły w okresie dojrzewania to nie licz na cud ze po przytyciu pójdzie jej w biust. Owszem pójdzie:Dmoja gin mówiła ze tkanka tłuszczowa na piersiach odkłada sie po 40r.ż :D

Max miałam w życiu kilka operacji i ojej żyje :Dnie wiem jak to się stało....jestem duchem? ;)

Dobra ludki ja idę spać:) Pozdrawiam Was serdecznie :*:* buziaki dla wszystkich ...a jaką decyzję podejmię autorka - jej wybór :) spokojnej nocki

o nie!! :D :D jak możesz. Niedobry Ty :P Karaluchy pod poduchy,a pajączki na rączki :P

Gość cała liga mówi
do Wooden R. Murawski Wooden to jest cały poznański Łach, a nie tylko R. Murawski

Gość nikton72
A ja właśnie lubię małe biusty. Moja żona ma duży i zerowe libido. Duże biusty właśnie mi się z tym kojarzą a małe wręcz mnie podniecają. Dziewczyny, nie martwcie się. Może jestem nienormalny.