Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam juz sily na nic t

Jestem strasznie gruba i brzydka :(

Polecane posty

Nie mam juz na nic siły, nawet nie chce mi sie odchudzac mam dosc diety ;( jem coraz mniej od 2 tygodni i ledwo wytrzymuje zoladek mnie boli, glowa, chce mi sie spac i ciagle wymiotowac , nie widze sensu w tym co robie..tak sobie wczoraj myslalam - po co mam sie odchudzac przeciez i tak kiedys umre chuda czy gruba co za roznica, wazne zeby cieszyc sie zyciem a nie liczyc kilogramy...ale jak patrze na siebie i na innych zazdroszcze, tez chce tak wygladac :( mam 22 lata i od 5 lat ciagle mysle o kilogramach, chyba pojde na operacje na balonik, nie widze innego wyjscia ale ktory lekarz sie zgodzi pewnie zaden bo jestem mloda i nie mam az tak ogromnej nadwagi :(

Nie smutaj sie tak kochana takie zycie kobiety i mezczyzni maja podobnie tyle ze kobiety sie odchudzaja a faceci pakuja zastanawialas sie nad jakims dietetykiem moze pomoze ?

Gość takenbyastranger
ja tez tak miałam 8 lat obsesji, bulimii, głodzenia, wymiotów, nienawiści do siebie, koszmaru, myśli samobójczych.. zaakceptowałam się, nie odchudzam się już i schudłam - jakoś tak sama z siebie

O ranyyyyy! Kup sobie chrom , zmieni Ci łaknienie , przestaniesz zajadać. Młoda jesteś , więc nie obżeraj się dziecko drogie. Spaceruj i oddychaj świeżym powietrzem. Nie zażeraj przed monitorem .

Gość takenbyastranger
poza tym nie możesz się głodzić, to właśnie przez to jesteś nieszczęśliwa i masz taki wizerunek siebie jedz ile chcesz i to co chcesz, grube też może być piękne to po 1 po 2 jesteś w stanie zjeść 2000-3000 kcal dziennie 3 godziny sportu co 2 dzień - możesz spróbować biegania, pływania albo czegoś co lubisz (bez jakichś wielkich celów na początek - powoli) moźe nie będziesz chudła jakoś imponująco szybko, ale będziesz mieć dobre samopoczucie a Twoje ciało stanie się jędrne - tak jest łatwiej głodząc się sprawisz że włosy zaczną Ci wyłazić, paznokcie się łamać, skóra poszarzeje a Ty będziesz się czuć coraz gorzej. nawet jesli schudniesz w ten sposób to dorobisz się obwisłej skóry i załamania nerwowego...

Gość dolores z opery
No oki, ile masz wzrostu i wagi? BO zaraz sie okaze, ze masz 164cm wzrostyu, wazysz 60kg i to niby te okropne kg ktore nie pozwalaja ci zyc?!

168 96

Gość dolores z opery
kup sobie rower stacjonarny i jedz duzo bialka np: sniadanie : jajecznica z 2 jajek bez tluszczu, do tego pomidor, rzodkiewka, papryka II sniadanie: jogurt, garsc pestek z dyni, banan Obiad: mieso/ryba salatka z roznych salat i warzyw (bez smazenia) kolacja: serek wiejski/ tunczyk/sledzie/losos jak masz chec na slodkie to kisiel gelliwe ma tylko 110kcal