Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rebialinska

wszystkim moim znajomym wesele sie zwrocilo

Polecane posty

Gość rebialinska

A teraz mi. wczoraj mialam. teraz podliczamy kase i jest super. jeszcze zostanie na malediwy. to jakis mit ze nigdy sie nie zwraca. goscie porzadni do koperty dawali po 700 zl od osoby.

Gość taa zazdraszczamy
u nas 1/3

Gość ty.glupia.pindo
ja pierdziele co za materialisci nie wazny sakrament slubu nie wazne ze sie wstepuje w zwiazek malzenski nie wazne zeby goscie sie dobrze bawili wazne zeby dali jak najwiecej kasy !!! mialas niedawno wesele i zamiast cieszyc sie mezem, to ty na kafe siedzisz !!! jesoooo co za pierdola !!!

Gość ojjjjjjj....
przeciez to prowo:D, smierdzi tym juz z daleka :D

Gość ja sie tyle naogladalam
ja robie swoje male wesele i mowie gosciom ze nie musza nic przynosic /dawac zwl tym biedniejszym

Gość sararrebis
Ja tez na plus. zosalo na autko dla mnie.

Gość smutni ludzie dzisiaj są
Jeśli jedyną rzeczą jaką cieszysz się po własnym ślubie są pieniądze i tak się tym jarasz, że o 10 rano po weselu musisz to napisać na forum to nie mam pytań.. zamiast spać albo spędzać miłe chwile z mężem wstajesz rano i pieniądze liczysz???

Gość uyjka
Wszystkich cieszy kasa debilko. Wesele to impreza jakich wiele. rodzina sie zjedzie nawalą sie i nażrą. mężem juz zdażylam sie nacieszyc jedyne co zosanie to kasa.

Gość smutni ludzie dzisiaj są
Muszę Cię zmartwić, ale kasa z wesela cieszy tylko tych, którzy na co dzień mają jej mało. Jeśli masz taką rodzinę i przyjaciół którzy na ślub idą po to żeby się nażreć i nawalić to nie zazdroszczę

no to fajnie ja na to nie liczę, bo nie zapraszam gości dla pieniędzy!!! Chcę cieszyć się z mojego zamążpójścia z bliskimi mi osobami:) Pieniądze na wesele odkładaliśmy i na wszystko wystarczyły. Jak coś dostaniemy to będziemy się cieszyć i tyle:P

u nas połowa się zwróciła i jest ok, liczy się ten dzień, jeden raz w życiu jeden w swoim rodzaju.

Gość gdhghsdg
a mi się zwróciły koszty i zostało na wakacje na Hawajach i mieszkanie w centrum Wrocławia. i w ogóle do tej pory żyjemy za kasę z kopert i jeszcze nasze wnuki będą pewnie czerpać z tej kasy. klawiatura wszystko przyjmie..

Gość kilka_klik
dla mnie nie jest wazne czy sie zwroci,. ostatnio pytałam narzeczonego czy sie juz nie moze doczekac tego dnia. powiedzial ze nie moze. po pytaniu dlaczego, odparł; " bo bedziemy miec pieniadze zeby wyremontowac dom". ;/

Gość roladinia
zapraszacie gości po to by zarobić ????? moim zdaniem zapraszamy bliskich na tę uroczystość by wszyscy wiedzieli i z nami się cieszyli naszą miłością , radością , by rodzina mogła się spotkać , a prezenty to trzeciorzędna sprawa , równie dobrze moglibyście nie wyprawiać wesela kasa została by w portfelu , tylko ślub i do domu tv oglądać

Gość aneta wiskos
Roadlinia: pieprzenie. sama w to nie wierzysz. albo masz 12 lat