Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potłuczona_ona

Rozcięte oko, omdlenie?!

Polecane posty

Gość potłuczona_ona

Nigdy wcześniej nie przytrafiła mi się taka sytuacja. Siedzę sobie późnym wieczorem przed kompem. Po czym wstaję by sie umyć i położyć spać...wstaję z fotela i...budze się na płytkach w przedpokoju z rozciętym i sinym okiem, a właściwie powieką, bo łuk brwiowy to też nie jest. Musiałam zemdleć w drodze do lazienki, nie pamiętam nic...Jak sądzicie dlaczego tak się stało. No i najważniejsze, ile się goi takie rozcięcie? Powoli wyłazi sinak, a ja siedzę taka obolała w pracy...Oko jakby mi ktoś przywalił, ale szefowa wolnego nie dała. Niestety takie czasy, nie wolno się rozchorować.

Gość 39k6h4d4d
Ja już kilka razy zemdlałam na ulicy i o dziwo nigdy nic mi się nie stało, dziwne.

Gość potłuczona_ona
Ja pierwszy raz...

"Siedzę sobie późnym wieczorem przed kompem"----- i tu masz prawdopodobnie powod omdlenia. Ktory coraz czesciej sie zdarza. Nie zdziw sie jak ktoregos razu zemdlejesz na siedząco. Powaznie mowie.

Gość potłuczona_ona
sądzisz, że to było powodem? Późna godzina plus komputer? Nigdy wczesniej tak nie miałam, nawet jak mi się robiło słabo to czułam to, i reagowałam odpowiednio. A wczoraj, wstałam z fotela i...więcej grzechów nie pamietam az do ocknięcia się na podłodze...

Gość potłuczona_ona
Ok, ale omdlenie omdleniem. Bardziej martwi mnie moje oko. Siniak robi się coraz bardziej widoczny a strup jest okropny. Da się jakoś przyspieszyć gojenie?