Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanananana2012

Blagam pomozcie! Nie wiem co zrobic... :(

Polecane posty

Gość onanananana2012

Czesc. Od kilku dni bije sie z myslami ... jestem ze swoim narzeczonym juz 6 lat w czerwcu slub... A mi sie wydaje ze przestalam go kochac,., nie czuje juz tego co kiedys... prawie nic nie czuje tylko szacunek bo jest cudownym facetem i kocha mnie nad zycie! wszystko by dla mnie zrobil...kazdy mi to mowi i ja to wiem,,, ale nie wiem co sie stalo z tymi motylkami w brzuchu i w ogole... czy po tak dlugim czasie bycia w zwiazku to poprostu rutyna i wszystko jest ok? wy tez tak macie?

Gość coccojambo00
Tak, to przyzwyczajenie

Gość ......,,,,.,.,,,..,,.,.,,,,,.
no to moze troche inicjatywy??? wymysl cos, jakis wypad gdzies, jakies urozmaicenia w lozku

Gość khkgj
może stres taki że to już koniec wolności, że niedlugo ślub itp itd

Gość dodam jeszcze
sam szacunek nie jest dobrym powodem by wychodzic za maz, a z drugiej strony, nie mozna oczekiwac ze motylki beda caly czas, po pewnym czasie zakochanie zmienia sie w milosc.

Gość srebrny z
pewnie jest za dobry, inaczej bys mowila gdybys go straciła

Gość onanananana2012
przyzwyczajemnie napewno... tylko ze on mnie kocha jak nikt inny i z dnia na dzien coraz mocniej.. widze ze czuje ze cos sie ze mna dzieje.. ze z czyms sie borykam.. :( incjatywa hmm wlasnie wrocilismy z wakacji i wlasnei tam dopadly mnie te przemyslenia ;/ seks .. nawet nie mam na niego ochoty :( a co do stresu przed slubem tez tak myslalam i wszystko zwalam na to:( moze to faktycznie stres? moze po slubie wszystko bedzie jak dawniej?:(

Gość onanananana2012
tak on jest az za dobry... jest wspanialym czlowiekiem i nie chce go skrzywidzic... wiem ze motylki nie sa zawsze i pewnie znikaja z czasem.. to normalne :(

Gość onanananana2012
ciagle ogladam sie za innymi facetami... ciekawi mnie jak by to bylo byc z kims innym ;/

Gość Druidalny
Żartujesz chyba z tym, że wyjdziesz za niego za mąż. Nie dosyć, że "skopiesz" swoje życie, to brak tego, co najważniejsze - w stosunku do niego - i tak na nim odciśnie swoje piętno. Kobieto! - gdzie Ty masz rozum? Skoro nie ma motylków = nie bierz ślubu, na miłość boską zacznij myśleć! A jak nie masz na niego ochoty to już kompletnie zapomnij o ślubie.

Gość dodam jeszcze
dziewczyny co wy z tymi motylkami? Od kiedt to jest wyznacznik uczucia?

Gość onanananana2012
latwo ci powiedziec nie wychodz za maz jak wszystko jest juz gotowe depozyty wplacone... poza tym 6 lat to nie jeden dzien ze wszystko mozna zostawic od tak!:( Wiem ze on by sobie nie poradzil gdybym go zostawila :( nie chce go zostawiac chce na nowo odbudowacto co bylo...ale nie wiem jak :(

Gość khkgj
to zróbcie sobie przerwe

Gość onanananana2012
co do motylkow to tylko metafora chodzi mi o to uczucie, podekscytowanie kiedy jestes z ta osoba i nie chcesz byc bez niej chocby na chwilke...

Gość Druidalny
Motylki = jak na niego / nią patrzysz to czujesz się wspaniale. No i co z tego, że wszystko przygotowane, żartujesz teraz chyba, prawda? Nie no, jak można robić coś na przekór sobie, swoim odczuciom, czy ktoś Cię do tego małżeństwa zmusza? Jak można wejść w taki związek z kimś na podstawie przyzwyczajenia, albo dlatego, że ktos kocha, jak się tego nie czuje. Normalnie paranoja, ludzkie myślenie i działanie mnie zadziwia :o

Gość ulvdenhin
Och.. znam te motylki w brzuchu na początku znajomości z ni.. dosłownie motylki, a teraz? Razem 2,5 roku, a wszystko powoli wygasa- to co było prędzej...

Gość onanananana2012
nie robie tego wbrew sobie wiem ze bedzie mi z nim dobrze bo jest cudownym czlowiekiem. mamy wspolne plany marzenia,, nie moge tego od tak skonczyc... nei chce tego skonczyc chce od nowa sie w nim zakochac... duzo osob mowi ze to normalne po tylu latach razem ze wchodzi rutyna i juz nie jest tak jak kiedys ale to nie znaczy ze trzeba to skonczyc, tylko pracowac nad tym:(

Gość onanananana2012
ulvdenhin ale kochasz nadal?

Gość Druidalny
No to odłóżcie ten ślub do momentu, w którym się ponownie w nim zakochasz. I podstawowe pytanie - czy Ty z nim o tym rozmawiałaś - o tym, o czym tu piszesz? Gdyby była prawdziwa miłość, oddanie, zrozumienie, niesamowite relacje to bez problemu mogłabyś poruszyć temat: "Najdroższy - coś nie tak z moim uczuciem, co o tym myślisz?" - taki temat poruszyłaś, czy nie wyobrażasz sobie rozmowy z nim na taki temat?

Gość onanananana2012
tak poruszylam nawet kilka razy... ale on mnie wtedy przytula, caluje w czolko i mowi ze bardzo mnie kocha a potem udaje ze nie bylo tematu ...

Gość Druidalny
Heh, czyli co? - liczy się tylko to, czego on pragnie a Twoje potrzeby, pragnienia, wartości są odrzucane? Jak Tobie nie wróci zakochanie to po co się pakować w ... miłość ... bez miłości? Co z tego, że Cię bardzo kocha, jak to ma być związek, relacja, a nie jednostronne "coś". Bez sensu, oczywiście to Twoje życie, ale jak się czujesz w środku to zresztą sama wiesz.