Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość januszek445

Jaki laptop do 1000 zl?

Polecane posty

Gość januszek445

Potrzebny do przegladania internetu, poczty, czasami jakis filmik na you tube, muzyka.

Gość memek
Hmm może być ciężko, to raczej w tej cenie netbook a nie laptop, ewentualnie z ekranem 15-calowym możesz spojrzeć na MSI CR650-419X, widziałem je kiedyś w komputroniku i wyglądały sensownie, do poczty, netu starczą spokojnie. W innym wypadku no to netbooki np. Asusy z serii EEE albo Samsung N102S-B01 są po 999zł, więc starczy kasy a w komplecie drukarka chyba jest jeszcze. Może sprawdź tą ofertę jeśli netbook by pasował Tobie.

Gość Supreme.
Może kup jakiś używany? :)

kup używanego della lub lenovo. bo nie potrzebujesz nowego skoro ma być tylko do neta. ale moim zdaniem i tak lepiej przegląda się net na 24 calach niż 15.

Gość inżynier serwisowy banna
Ku uzywane t410 Wybacz ale nie mam ochoty mówić czemu. Zwłaszcza że napier.. mnie ząb. Po prostu jeden z najbardziej wytrzymałych. Choć nie wiem czy 10 dostaniesz. Raczej t400

Gość inżynier serwisowy banna
Oj tam oj tam.. t400 za jakieś 800pln Karta wwan za 100 150 (gobi3000 dla lenovo) Karta sim aero 2 Potem polować na baterię zewnętrzną 150 - 300pln za 14h pracy Co jej więcej trzeba ? Konkretnego modelu nie podam. Szukać i polować na gwarancję producenta. W 410 nie było by problemu 400 jest już dość stara http://allegro.pl/listing.php/search?string=t400++&category=491&description=1&sg=0&order=p&change_view=1

Gość malinkaakka90000
radze oblukac czy ma naped dvd/cd bo ja ostatnio kupiłam laptopa a w domu patrze.. ku*** on nie ma napedu ;) jakos wogole mi to do glowy nie przyszło ze moze nie byc tego napedu.. czlowiek sie uczy cale zycie ;)

Gość gość
A może tak HP 635? Kosztuje ok tysiąca złotych i w zupełności wystarczy :) Możesz go dostać w dobrej cenie na tej stronie jpkomputery.pl. Zamawiałem u nich ostatnio sprzęt do firmy i muszę przyznać, że mają dobre ceny ;)