Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghfgnfnfgngfngn

oglądaliście wczoraj debate nad wotum zaufania dla rządu Tuska

Polecane posty

Gość fghfgnfnfgngfngn

widzieliście jak zachowywał się nasz drogi premier? posłowie zadawali pytania a on sobie rozmawiał i śmiał się w ogóle nie słuchając co oni mówią, ostentacyjnie ich ignorował...

Gość fghfgnfnfgngfngn
ze słoikiem? masz przedawnione info, teraz Master naciąga już na beczki po kapuście...

Oglądałem ale wyłączyłem po pół godziny bo nie mogłem patrzeć na to bydło.To są ludzie podobno z najwyższego szczebla którzy reprezentują nasz kraj a ich zachowanie było gorsze niż z rynsztoka.Banda debili wzajemnie się oczerniająca która ma na celu wywyższanie się i walczenie o to że ich partia jest najlepsza kosztem gospodarki naszego kraju.No ale co się dziwić, zaufanie Polaków do PO znacznie spadło w sondażach i rudy lis wyszedł znowu na ambonę pieprząc głupoty o żłobkach dla dzieci, o przedłużeniu urlopu macierzyńskiego z pół do roku, więcej miejsc pracy poprzez rozwinięcie krajowych dróg i autostrad, bla bla bla ...Ja się pytam kiedy ktoś tego chamskiego prymitywnego kłamcę pana premiera powiesi za jaja.

mi się wydaje że ryży miał parcie na szkło a nie na politykę czy dobro ojczyzny bo gdyby było inaczej to czemu by fałszował w szansie na sukces hę