Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodapieknamaurodaaaa

jak sobie radzicie ze świadomością że jesteście pochlonieci mysleniem o nowej

Polecane posty

puchowej kurtce, badz podrozy a w afryce ludzie nie maja co jesc?

Gość to zaden argument
Mam myśleć o głodujących dzieciach w Afryce zamiast o tym co mam ubrać w zimie? Równie dobrze mogłabym sobie nie ukłądac życia w ramach solidarności z tymi, którzy sobie go nie układają

czemu nie? w końcu na swiecie są srodki ktore pozwolily by na pomoc tym ludziom. poza tym jak ardzicie sobie psychicznie z tą swiadomoscia?

Gość to zaden argument
Jak zacznę zarabiać, to mogę wspomagać jakąś organizację pomagającą. Ale wiesz co, mnie abrdziej przeraża głów w cywiliowanych krajach. Bardziej mnie boli bieda dzieci z polskigo podwórka niż biedne murzyńskie wioski, które nie ukrywajmy poza telewizją i internetem są dla większości zupełną abstrakcją

wszystkim się nie pomoże niestety popieram akcje ze kupując wodę czy coś innego oddajesz na ... kwotę ... bo to pewniejsze że człowiek robiąc zakupy kupi dany produkt który widziała w reklamie niż odda dobrowolnie kase

Gość mala wredna mmmmmm
szczerze? nic mnie glodujace dzieci w afryce nie obchodza. moze jak cale pokolenie ich wymrze, to wtedy ich rodzice rusza dupe i zamiast polegac na darowiznach charytatywnych zaczac robic cos dla siebie samych.

czy nie jest tak że gdy stiwerdzasz że nic cie to nie obchodzi w gruncie rzeczy wyrzekasz sie jakiejkolwiek moralności?

Gość jakie wy jestescie pojebane
tak sie przejmuje glodujacymi dziecmi z afryki ze na znak solidarnosci tez gluduje :-( i ubieram sie w same szmaty :-(