Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DGRGRGHRGRGR

KRÓTKIE WŁOSY POSTARZAJA I NIE SĄ KOBIECE! ZOBACZCIE!

Polecane posty

Gość DGRGRGHRGRGR

Gość kasiaaa aa a
Akurat Halle Berry wygląda mlodziej w krótkich. W dlugich wyglada jak taka mamuśka zwykła.

Gość krótkie włosy są fajne
jeśli ma się ładne rysy twarzy, kształtną głowę młodej dziewczynie dodadzą smaczku, podstarzałej matronie lat ale, ale długie włosy, zaniedbane, zniszczone i przerzedzone też urody nei dodają, noszenie fryzury z liceum w wieku 40 lat też wygląda smętnie

Gość racjaaaaaaaaaaaaaaaaaatoooo
postarzaja krótkie, takie chłopobabvy

Gość Łanka2
Czemu kobiety w okolicach 30-tki zazwyczaj ścinają włosy ? Też uważam, że to postarza i jest niekobiece.

Gość Łanka2
Mało której młodej kobiecie pasują krótkie. Czemu np. w liceum 90 % ma długie, a już koło 30-tki 90% na krótkie

Gość gość
Są nieliczne którym pasuje krótka fryzura ale muszą mieć wtedy baaardzo regularne rysy twarzy. Ja sama nosiłam krótkie i nie wyglądałam źle :D A, że należę do bab, którym trudno wytrzymać miesiąc w jednej fryzurze to na pewno jeszcze się szarpnę na krótciutkie włosy :classic_cool: Teraz bardziej się orientuję i wiem co by mi lepiej pasowało :) A że włosy odrastaja mi strasznie szybko to po roku już będę miała do ramion

Gość gość
Ja mam króciutkie i wyglądam młodziutko :)

Gość gość
Ja mam 27 lat i nie mam zamiaru ścinać włosów. Źle bym się czuła w krótkich zresztą nie podobają mi się krótkie.

Gość gość
mam prawie 50, nosze proste dlugie- sa geste, zadbane, nie staram sie wygladac jak licealistka, pasuja do mojego stylu, wielokrotnie myslalam o fajnej, krotkiej fryzurce, ale nie moge sie zdecydowac - moze musze jeszcze *dojrzec* do tej decyzji ;-D

Gość gość
ja mam 30 lat i w krótkich wyglądam lepiej i mlodziej...w długich wyglądam po prostu źle,nie pasują mi

Gość gość
no niektore kobiety wola miec krótkie wlosy, bo sie najlepiej czuja - moja znajoma strzygła sie tutaj www.rezydencja-urody.pl i ma teraz taka fryzure, w ktorej czuje sie po prostu swietnie :)