Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasatanawiajaca sie

wierzyc czy nie?

Polecane posty

Gość zasatanawiajaca sie

dzisiaj miala byc nasza druga randka, sam zaproponowal, wczoraj pisalismy ze soba, w pewnym momencie on przestal, dzisiaj rano napisalam do niego, on mi odpisal ze z randki nici ,bo jego matka jest w szpitalu, wczoraj ja zawiozl,ona ma raka pluc, przerzut na kregoslup, bardzo ja boli, no i ze ma z nia zostac w szpitalu,wskoczyl na chwile do domu po rzeczy i cos zjesc, spytalam go sie czy moge na chcwilke zadzwonic do niego, to odpisal ze sam zadzwoni pozniej bo musi jeszcze jakies drzwi od gaazau naprawic,nie jestesmy jeszcze para, ale od momentu kiedy ze soba sie spotkalismy i piszemy i dzwonimy do siebie, on nie wchodzi na swoje konto randkowe, mozna tam zobaczyc kiedy ostatnio sie logowal, teraz nie wiem, czy naprawde jest tak jak napisal czy moze mnie klamie, czy pomimo tego ze jego matka jest w szpitalu powinnismy sie zobaczyc, czy poczekac do nastepnego razu?pytam sie bo kiedys cos podobnego mi sie przydarzylo, facet byl ze mna umowiony, napisal ze babcia mu umarla, a w rzeczywistosci pojechal do innej, pozniej sie wydalo, ze jego babcia juz pare lat nie zyje, nie wiem czy go odpuscic, czy co?

Gość jesteś desperatką
jeśli kłamie to prędzej czy później to się okaże

Gość fddsffsdfdfdfdf
wiem ze sie okaze, ale nie chce czasu tracic jezeli mnie oklamuje , przez niego odmowilam innym facetom randki, nie tylko z nim sie umawiam