Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyjka

wstydze sie ze mieszkam we wroclawiu

Polecane posty

Gość bambaryłe
nic łodzi nie przebije

Gość znowu 10 osób pisze..,
we Wrocławiu to" BYDLO" to naplywowe, jak autorka. - proponuję sięgnąc po książkę do historii bo jakby na to nie patrzeć to prawie 100% wrocławian jest napływowe. przeważnie z kresów bo tych z wrocławia do niemeic przesiedlali a tych z kresów do wrocławia. wyjątkiem są ci z niemieckimi korzeniami którzy jakimś cudem po wojnie się ostali i przeżyli u komuchów.

Gość wrocław nie słoik
we Wrocławiu to" BYDLO" to naplywowe ale zaeży skąd napływowe- bo moi dziadkowie z jednej strony z Krakowa, z drugiej Warszawa a rodzice urodzili się we Wrocławiu- i ja też. Przede wszystkim kto mówi na to miasto "wrocek"- same wsioki, słoiki, swołocz. Te wszystkie trzyliterowe rejestracje gamoni

Gość Wrocław to wstyd
dla Dolnego Śląska są lepsze miasta od tego zabrudzonego, zasyfionego i śmierdzącego miasta w którym jeden łazi jak menel a drugi w ciuchach od Armaniego Lubin, Legnica, Głosgów, Świdnica, Bolesławiec, Jelenia Góra, Kłodzko to są miasta..

Gość wrocław nie słoik
gutek szoł- nie ma się czym podniecać- towarzyszu zza Buga. My przynajmniej możemy na zakupy pojechac odo Berlina a ty? na ukrainu hahaha

Gość wrocław nie słoik
Lubin, Legnica, Głosgów, Świdnica, Bolesławiec, Jelenia Góra, Kłodzko to są miasta.. buhahahaha tylko dlaczego wszyscy stamtąd spierdalają? I przyjeżdżają do Wrocławia ? Jelenia Góra to sypialnia meneli- choć okolica ładna- Legnica, totalna wies i te "kosmiczne osiedla"- oni tam mają wieeelkie blokowisko obskurwiałe- pełne żuli hołoty- zero zieleni i bloczyska przy ul. Marsa, Saturna, Gwiezndej, Rakietowej, Kosmicznej.. Bolesławiec- aha, fajna ceramika. BYŁA. Głogów i Lubin to zadupia, Kłodzko do mieszkania nie- ale warto pozwiedzać. a Wrocław trochę większy niż te mieściny- więcej tu do roboty

Gość wrocław nie słoik
ale ak patrzeć pod tym kątem- to cała Polsza to jedna wielka wieś. Taka prawda. mentalny wypizdów- wszędzie straszne ryje i wlepianie gał w bliźniego. fuj

Gość Wrocław to wstyd
jedyne co we Wrocławiu dobre to uczelnie i to, że tworzy się tam miejsca pracy gdyby w okolicznych miastach ściągano inwestorów to mało kto by tam zostawał

Gość wrocław nie słoik
do Warszawy mam sentyment i do Krakowa też- opowieści dziadków. Z kolei Poznań śmieszny jest- jak oni śmiesznie mówią..

Gość wrocław nie słoik
we Wrocławiu wystarczająco mieszka nas, Wrocławiaków, też byśmy chceili więcej miejsc pracy dla mieszkańców mimasteczek i wiosek- abyście nie musieli się tłuc ze słoikami z domu z powrotem. Ja jestem za- kiedyś była w waszych mieścinach praca, teraz w ogóle wszedzie z tym słabo.

Gość wrocław nie słoik
nietórzy lubia swoje miejsce zamieszkania a muszą się wyprowadzać ze względu na brak pracy- to smutne. ząbkowice śląskie to fajne miejsce

Gość Wrocław to wstyd
ale co u was obiektywnie jest dobrego: -owszem macie galerie handlowe ale w okolicznych miejscowościach też już budują i mają co najmniej 1 - perełki architektury i zabytki najwięcej na DS - urzędy i urzędziki i uczelnie -siedziby firm - sporo ciekawych dla oka budynków, ale i sporo zniszczonych, brudnych, zaniedbanych -analogicznie z parkami i miejscami przyrody na minus -dużo menelstwa, żuli, Romów, pijaków - okolice dworca PKP i PKS - komunikacja miejska -rozwarstwienie społeczne -korki -Leśnica -remonty

hahahahaha na zakupy do Berlina hahahaha biedoto wroclawska , z wroclawia mlodziez to ma blisko zaraz za granice sie wypiac za dwie pary spodni i buty oraz komplet szminek hahahaha na zakupy hahahahaha

Gość wrocław nie słoik
oj gutekszoł co ty o życiu wiesz... biedny dzieciaku- ja nie wiem jak inni ale ja jeżdżę do Niemiec na koncerty, festiwale i własnie na zakupy- co to jakiś niewyobrażalny szpan dla ciebie? nie rozśmieszaj... Berlin jest blisko, po Niemczech się fajnie jeździ- mają zajebiste drogi- rzut beretem ładne Drezno na weekend. A dla ciebie to jakiś kosmos?? LOL do kolegi wstydliwego:dużo menelstwa, żuli, Romów, pijaków ( nie wiem, nie mam styczności, Cyganów widze mało- meneli i pijaków widze masę w małych miasteczka,ch, to jest Polska , to jest wszędzie) - okolice dworca PKP i PKS (nie korzystam, nie wiem, dworzec po remoncie, poprawia się tamn syt) - komunikacja miejska( mam auto, poza tym nie jest tak źle jak się mieszka w centrum- wszędzie blisko- ja nie mam problemów z komunikacją i w mniejszych miejscowościach jest gorzej- np. ostatni PKS o 18 itp) -rozwarstwienie społeczne (to samo, jest wszędzie) -korki(tak, to jest problem, prawda- ale można je omijać, mamy dobre ścieżki rowerowe też) -Leśnica(a co leśnica? nie rozumiem- dla mnie leśnica praktycznie nie isnieje) -remonty( dobrze, ze są) Galerie handlowe to akurat najmniejszy szał, mnie nieinteresują polskie sklepy

Gość wrocław nie słoik
ogólnie wszystko ma swoje + i -

Gość wrocław nie słoik
gutek biedoty to poszukaj u mamusi pod spódnicą, wszarzu....

Gość Wrocław to wstyd
ile masz lat koleżanko?

Gość wrocław nie słoik
"komplet szminek" i twoja stoka mówią samo za siebie- nędzarz i podstarzały debil, który musi płacić za seks. I cieszy się jak trafi na Rumuna szosy w promocji- syfilis się na móżdżek rzucił alfonsie pusty. Jakbyś gdzieś był poza dupą i widział coś więcej niż gówno to byś kumał, ze u Niemiachów lepsze sklepy, ceny nawet podobne.. takze.. jeździć a zakupy to żaden szpan synuś

Gość gkljkohgolk
ostatni napływ mam na myśli.Wszyscy sie pchaja za pracą, studenci zostają, nie chca wracac do siebie, a potem sraja jak autorka.

Gość Warszawianka Olinka
A ja lubię Wrocław. Pokochałam to miasto wiele lat temu, chętnie bym tam zamieszkała, gdybym tylko mogła :) Pozdrawiam wszystkich mieszkańców tego pięknego miasta, którzy je kochają :)

Gość gbfgfd
we Wrocławiu to są ale największe dziury w drogach w całej Polsce, a poza tym główny atut Wrocławia to, według tamtejszych, bliskość z Niemcami. hahahahahahahahahhahaha

Gość Wrocławianka z urodzenia
Dzięki, Olinko. Przyjedź posiedzieć w słońcu na Rynku :)

Gość studia są wartościowe
nie lepiej przyjedź na dworzec zjedz kebaba i podyskutuj z nierobami którzy zarabiają na życie wyłudzając kasę od innych..

Gość Czesio z Wrocławia
Ja się nie wstydzę.:) Obiektywnie patrząc, to pod każdym względem miasto nr 1 w Polsce. :classic_cool:

Gość gkljkohgolk
no to ciekawe po co przyjezdzaja Ci co sie wstydza i tu siedzą.:D Ktos Cię autorko zmusza, za kare tu jestes? Nie podoba się to spadaj.