Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ugadzaga

Spotkalam sie z facetem z sympatii

Polecane posty

Gość Ugadzaga

Ja mam 19 lat a on 28, ale nie wglada na tyle. Jest bardzo przystojny i w ogole fajny, spodobal mi sie. Mowil mi i pisal ze jestem wyjatkowa, nie taka jak inne dziewczyny i strasznie mu sie podobam. Tylko ze na pewno takiemu facetowi zalezy tylko na seksie, pytal mnie czy jestem dziwica, to mnie zszokowalo i znesmaczylo, tak w ogole to nia jestem wlasnie. I mowil jeszcze ze dla niego seks jest wazny...ja mu powiedzialam zeby w takim razie nie zawaracal sobie mna glowy, ale on i tak dzwoni i pisze.. Nie wiem czy spotkac sie z nim kolejny raz, chcialabym z jednej strony, ale z drugiej nie, bo pewnie bedzie sie do mnie dobierac...

Gość aneta333
chce cie tylko przeleciec, przeciez to widac z daleka :o

Gość pipa nie mydło nie wymydli się
:)

Gość Wacław Wspaniały
Ja mam 31 lat i coś Ci powiem. SEX jest dla każdego ważny, ale samo pytanie o Twoje dziewictwo powinno dać Ci do myślenia. Normalny facet nie spyta o to czy jesteś dziewicą a już na pewno nie facet z klasą (jak ja np :-) ) Takie pytania zadają 1.Dewianci 2. Handlarze żywym towarem, gdy chcą Cię sprzedać w jasyr do któregoś z krajów arabskich :-p Daruj sobie tego gościa

Gość Wacław Wspaniały
Zapomniałem dopisać - i weź mnie. Masz gg?

Gość mam dosc....
dla mnie sex nie jest wazny, przyjmuje jako dodatek do milosci dosc mam pieprzenia sie, chce sie zakochac, jestem ale bez wzajemnosci, to przejebane

Gość Wacław Wspaniały
Ten nademną to podszyw. Nie chcę Twojego gg..Z resztą o tej godzinie jest zbyt duży nalot gimbusów czego jegomość nade mną dowodzi...

Zdecydowany ruchacz, podkreśla Ci że seks jest ważna i pyta o takie sprawy na początku ? Daj sobie spokój z nim.Sam mam 27 lat i jestem w związku z 19 latką od roku ale na początku znajomości nie gadałem jej o seksie.Podobasz się mu i temu tak pisze a dla niego nie ma znaczenia czy jesteś porządna czy naiwna, chce sobie tylko poruchać a nóż widelec się uda.

Gość D A Riinkaa88
The Element of One Jezu ale ty jesteś facet przystojny :) zazdroszczę Twojej dziewczynie w dodatku taką młodą sobie wziąłeś :)