Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taniokupićc

Jakie polecacie tanie sklepy z zabawkami w Krakowie?

Polecane posty

Gość Taniokupićc

? :-) chodzi mi głównie o zabawki dla chłopca w wieku 7 lat.

Gość korrrnelia
Ja mogę w takim razie polecić też bardzo fajny sklep z zabawkami http://www.mojulubionybohater.pl/ Tu znajdziecie z pewnością bardzo fajne zabawki w różnym przedziale wiekowym.

Gość ewcia12321
toys-shop.pl duzy asortyment i znizki na telefon. no i swietne marki!

Gość gość
Hej Ja wam polecam BRONOWICKA 19 wejście z tyłu budynku. Bardzo szeroki asortyment i ceny mega niskie w porównaniu8 z innymi sklepami

Gość gość
www.jlbaltic.istore.pl - tanie zabawki i akcesoria. Poprostu tanie sklep z zabawkami dla dzieci.

Gość gość
Polecam ten: www.play4us.pl Sklep ten jest dość mały ale dzięki temu żeby zaistnieć mają atrakcyjne ceny, większość taniej niż na Allegro. Duże i popularne sklepy lecą na swojej marce i sprzedają po bardzo zawyżonych cenach.

Gość flynn
A czemu nie zamówisz przez internet z dostawą do domu? Na przykład jest bardzo fajny sklep z niedrogimi zabawkami www.fokastara.pl. Szybka realizacji i dostawa zamówienia. Warto zapoznać się z proponowanym przez nich asortymentem.

Gość gość
Zadowolona jestem z obsługi i czasu realizacji zamówienia przez sklep Kupujemy Zabawki - www.kupujemyzabawki.pl Jak mówili tak wysłali, także już na następny dzień mogłam odebrać przesyłkę. Fajna sprawa, bo raz, że dzieci są niecierpliwe i nie lubią długo czekać, a ja zabawki zamawiałam właśnie razem z nimi siedząc przed laptopem, a dwa, że ja też nie za bardzo przepadam za długim czasem oczekiwania jak coś zamawiam online dla siebie. Całość dobrze opakowana, nic po drodze się nie uszkodziło.

Gość gość
Może i nie z Katowic ale ja polecam sklep internetowy askan.pl

Gość gość
Ostatnio na swieta kupilam zabawki ( i nie tylko,bo to sklep wielobranzowy) w sklepie internetowym www.esklep24.pl tanio i szybka wysyłka .

Gość Ala1918273
Witam, ja osobiście wolę zabawki kupować przez internet. Ostatnio odkryłam sklep www.diduda.pl , bardzo duży wybór zabawek i ceny dużo niższe niż w stacjonarnych sklepach

Gość dobrzejest
Polecam https://www.boysliketoys.pl - tanio - miło - bezproblemowo Zerknijcie na gadżety z pixelami PIXIE CREW - super sprawa.

Gość magda440

W internecie większy wybór, ja zamawiam na stronie Amisia.pl Bardzo fajne zabawki :)