Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejdissss

Dziwne zachowanie faceta...o co chodzi?

Polecane posty

Gość lejdissss

Napiszę w skrócie, bo cała historia jest strasznie długa. Facet- babiarz, amant jak kto woli, zmieniający dziewczyny jak rękawiczki. Napisał do mnie dziś w nocy i może nie byłoby to dziwne gdyby nie fakt, że gość robi to już od prawie 1,5 roku. Znamy się 2-3 lata. Mieszkamy blisko, jednak nigdy nie było nam po drodze. Poznaliśmy się na imprezie przez koleżanke, zawsze mi się podobał, ale znając opinię o nim wiedziałam że to raczej zły kandydat na chłopaka czy narzeczonego. Rozstał się z dziewczyna po 3 letnim związku, zdobył nr i napisał do mnie. Olałam go. Miał kogoś innego, gdy się rozstali znowu napisał do mnie. Ciągnął to, ale ja na nic się nie zgadzałam. Na początku wakacji nasza znajomość bardziej rozkwitła. Spotkaliśmy się na imprezie. Ja sama on sam, przez cały czas dawał mi do zrozumienia że może by tak spróbować, mimo wszystko nawet mnie nie pocałował. Potem pisał prawie miesiąc. Zapraszał do siebie, ale odmawiałam. Potem przestał. I tak przeleciały wakacji przez ten czas podobno spotykał się z kimś, nawet widziałam że jest w związku. I dziś ta wiadomość. Nie wiem o co chodzi. Czyżby znowu zakończył związek? I czemu znowu do mnie pisze? Jestem jego celem czy jak? Co myślicie?

Gość lejdissss
Dziewczyny co myślicie? Będzie tak pisał aż mnie zdobędzie?

Heh, portret psychologiczny tego faceta musi być niezmiernie fascynujący. Twoje pytania, kierowane w stronę uczestników tego forum, są ... to może inaczej - skąd my to mamy wiedzieć? ;)

Gość lejdissss
Może któraś miała taki przypadek. Jestem ciekawa czy tak będzie robił bo nie może znieść że mnie nie zdobył.

Gość lejdissss
ON ? nie :D mógłby znaleźć kogoś innego lub pisać do innej. Zawsze jednak do mnie.

Czyli jesteś tak cudowna, boska, niesamowita, że on nie może znieść Twojego odrzucenia. Wizualizuje sobie Was razem, widzi jak uprawiacie ... ogródek, jak spacerujecie trzymając się za ręce, w myślach robi Tobie śniadania, w jego myślach Ty robisz mu ... obiady, itd. - tak czy siak ... wychodzi na to, że jest psychopatą! ;)

Gość lejdissss
Hahaha nie jest. Po prostu nie rozumiem go. Nie wiem czego ode mnie chce. Nigdy nie powiedział wprost że mu się jakoś podobam, tylko że może że tak blisko mieszkamy to miałby do mnie blisko. Zastanawiam się czego ode mnie oczekuje.

No to spytaj sie go o to. Twój temat i Twój przekaz pozwala sugerować, że jesteś nim zainteresowana.

Gość lejdissss
Jestem. Zawsze mi się podobał. Tylko to jaki jest...to że tak leci na wszystkie panny, jak na nie patrzy. Nie jestem pewnie jedyna. Może jest więcej takich. Tylko czemu wciąż to robi? Po co pisze?

Gość kto podejmuje decyzję
ło matko koleś w nocy miał chcicę więc napisał do Ciebie, najprawdopodobneij pod wpływem procentów (piątkowy wieczór...) w wakcacje milczał bo zarywał inne, teraz nie ma laski więc przypomniał sobie o Tobie pewnie za każdym razem gdy jest posucha przypomina sobie o tobie i próbuje.... poza tym skąd pewność że jesteś jedyną do której aktualnie uderza ? moze startuje do kilku licząc że któraś okaże się łatwą zdobyczą ?

Gość kto podejmuje decyzję
olałabym takiego bawidamka celuj wyżej....

Gość Ja mialam takiego znajomego.
w sumie chyba mam ale dawno go nie widzialam :D On przez caly czas, czy byl w zwiazku czy nie, zarywal do co najmniej 10 lasek jednoczesnie. Czesc z nich znal dobrze, byly w zwiazku albo samotne, czesc poznawal na roznych portalach, w sklepie, tramwaju, windzie - i one nie wiedzialy ze on ma laske. Pisal do nich czesto, do niektorych codziennie z pracy. Pozniej kiedy sie rozstal z laska, latwiej mu bylo w ciagu doslownie kilku dni znalezc sobie kolejna. Jak dla mnie koles jest miszczu :D Jakis czas temu potrafil jednoczesnie pisac swej bylej sprzed 10 czy 15 lat ze w przeszlosci zle wybral i ze zaluje, swojej kobiecie - ze kocha ja nad zycie i jest szczesliwy ze ma z nia taki super zwiazek, kolezance z pracy - ze mu sie z laska nie uklada, babkom na fotce.pl ze jest samotny i nienawidzi pustych scian, a znajomej poznanej z dziewczyna na wakacjach - ze nie powinno tak byc ale chyba do niej cos poczul.

Gość lejdissss
ide sie wysrac, bo juz mnie uwiera. Jak postawie klocka to czekam na dalsze opinie.

Ja mialam takiego znajomego. - hehe, dokładnie - "miszczu" :D To tak żartem oczywiście, bo jego przydatność życiowa, system wartości oraz niezależność / stabilność psychiczna są zerowe ;)

Gość lejdissss
Nie twierdzę że jestem jedyną. Nie twierdzę też że jestem piękna. Jestem zwyczajna w porównaniu z innymi laskami. Kiedyś dużo pisaliśmy. Próbował mnie podejść, ale się nie dałam. Dał sobie spokój i uważałam, że facet ma laske jest w związku a spodziewałam się że napisze za rok, może wcześniej gdy mnie gdzieś tam spotka, czy nie wiem. Zrobił to jednak szybko. Często zresztą dzwonił w nocy pod wpływem. Nigdy nie pisze sms. Po prostu zerwał z panną i miał jechać na impreze.