Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagigiogollla

Dlaczego nastolatkom nie podobają się faceci ponad 25 letni?

Polecane posty

Gość gagigiogollla

i nie chcą się z nimi wiązać ?

Gość Apsik.
Mnie się nie podobają

Gość aliiyah6x6
a czy ty byś chciał być z 5 letnią dziewczynką ?

Gość gagigiogollla
Apsik. a dlaczego? w czym są gorsi od młodych według ciebie?

Gość gagigiogollla
aliiyah6x6 nie bardzo rozumiem

Gość Apsik.
Przeczytałam że się podobają więc zaprzeczyłam. Miłość nie ma wieku a pedofilia nie ma nic wspólnego z miłością.

Gość ..11..22.33
To zależy od tego jaki facet jest no i wygląd się liczy.Taki Element of One na 27 lat mi nie wygląda i chętnie bym się z nim umówiła a mam 17 lat tylko że widzę że zajęty już :)

Gość Apsik.
Nie uważam że są gorsi, ale jak facet który ma więcej niż 25 lat szuka nastolatki to znaczy że coś z nim nie bardzo, nastolatki są często niedojrzałe, naiwne etc Takie typy to wykorzystują, są wyjątki oczywiście i całe szczęście.

Gość marzenka2424
mi osobiscie podobaja sie starsi faceci wiec nie bardzo wiem o czym piszesz wiele dziewczyn lubi straszych facetow bo maja juz pewne doswiadczenie w zyciu i mozna znalezc u nich zrozumienie:)

Gość aliiyah6x6
no chodzi mi o to, ze kazdy wiek ma swoje upodobania, wiekszosc nastolatek woli byc z chlopakiem w swoim przedziale wiekowym, chociazby kochala sie w Deppie, to i tak jej podswiadomosc wybiera nastolatka. znowu juz kobiety w wieku ok 25 lat nie zainteresowalyby sie nastolatkiem, tylko już wolą męzczyzn i starszych. nie umiem ci tego dokladniej wytlumaczyc..

Gość zuuska
Jak byłam nastolatką to podobali mi się faceci 25-35 letni i nie zwracałam zbytniej uwagi na równieśników. Teraz mam 22 i coraz częściej oglądam się za małolatami :P

Gość isia19
Bo podobają mi się starsi tak o 2-3 lata poza tym to dziwne jak facet przed 30 chą nie jest w związku to chyba coś nie tak z nim

Gość isia19
Np moj brat ma 27 lat i ma dziecko i żonę i wg mnie jest stary tzn patrzac pod tym katem ze mialabym byc z kims w takim wieku

Gość isia19
Poza tym rodzicie mnie by zabili chyba jakbym miala faceta w wieku okolo 30 tu lat

Gość marzenka2424
nie to nie tak ze sie nie podobaja nastolatkom... tylko nastolatki maja zupelnie inne rozumowanie niz facet w tym wieku... on szuka kogos na stale do stalego zwiazku one nie bo maja jeszcze czas...

Gość isia19
prawda jest taka, że dla nastolatki facet pod 30 chą jest po prostu za stary. Oczywiście zdarzają się takie przypadki różne są różnice wieku nawet 40 lat, wiadomo.

Gość hhhjjhjhhj
nastolatkom podobają sie przede wszystkim przystojniacy, ich wiek nie jest tak istotny, wystarczy popatrzeć w jakim wieku są ich ulubieni wokaliści i inni idole inna rzecz czy taki np 25 latek lub starszy dobrze dogadywalby sie z nastolatką (no chyba ze ktos mysli tylko o znajomosci ktorej glownym elementem bylby seks) 🖐️