Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość books

kupujecie książki?

Polecane posty

Gość books

jeśli tak to ile na nie wydajecie?

Gość ssssssssssssssssssss
nie, sa za drogie - najczesciej sciagam ebooki lub wypozyczam

Gość prawie nigdy nie otwieram
nieduzo bo szukam wyprzedazy, zawsze znajde jakas perelke

Gość books
to prawda ze ksiązki sa koszmarnie drogie:(

ja bardzo lubue czytac, ale wole papierowe, nie moge sie przekionac do czytania na komputerze :(

Gość citaj mi citaj
Ostatnio robilam inwentaryzacje w mieszkaniu, na ksiazki wydalam duzo kasy, niektre za grosz, niektore bardzo drogie, uwielbiam czytac, uwielbiam posiadac ksiazki, zawsze sobie obiecuje ze kupie cos do domu jakies dodatki ale nicz tego, wracam z ksiazki, farbami, kredkami, blogami, materialami etc :D

lepiej czytac cokolowiek, nawet kiepska literature, niz nic

Gość trollo
ja kupuję, uwielbiam księgarnie niestety nie wszystkie czytam. Od paru lat w ogóle nie chce mi się czytać, a kiedyś czytałem bardzo dużo. Wręcz się do tego zmuszam. Ale książki nadal kupuję. Lubię i tyle :)

Gość sdsds1000
przeciez tu kazda zarabia po 5-10 tys, to 30 zł wam za drogo? Na kosmetyki wydajecie 500 zł na mc

Gość n lksx n
jasne napiszą ze wydają 500 zł na kosmetyki miesięcznie a potem lecą do rossmana na promocje :O

wydaje w skali miesiaca mniej niz 50 na kosmetyki.

Kupuję :) a płacę różnie, średnio miesięcznie na książki moje i mojego męża i dziecka wychodzi jakieś 150-200 zł zależy co akurat chcemy kupić :) i w 90% kupuję przez internet. A ebooków nie uznajemy, dla nas to nie książki

Gość no kupujeee
ale staram sie nie za czesto, i zazwyczaj tak do 15 zl... czasami sie szarpne na 30 zl, ale to rzadko, jak mi zalezy na ksiazce a nie moge nigdzie znalezc taniej... pozyczam tez od kolezanek :)

Gość Uwielbiam ksiazki ale nie kupu
je bo ich ceny sa kosmiczne. Sciagam ebooki lub chodze do biblioteki

Gość emma 1987
A moze ktos chce kupic ksiazki? Mam ksiazki o samorozwoju, psychologii, dietach , wampirach i kobiece

a jakie to ksiazki dokladnie? :P

i za ile poszczegolne chcesz sprzedac?

Gość emma 1987
Dziennik Bridget Jones i W pogoni za rozumem, po 10 - jak ktos kupi 2, to razem za 15 W podobnych cenach Wisniewski Samotnosc w sieci (10), Szwaja Artystka Wedrowna (8), Reardon Czerwona Roza 12, Peale Entuzjazm zmienia wszystko 15, Brite Kruk serce Lazarza 10, mam tez jakies z Montugnaca, Gillan MC Keith jestes tym co jesz obie czesci - 80 (przesylka tej ksiazki free) i kupa innych, np Abraham Sperling Psychologia 10 Moge sie tez wymienic na przydatne rzeczy, np. na jedzenie

Emma w takich cenach tzn średnio 10 zł za sztukę mozesz zsumować i wystawić na Allegro jako zestaw. Ja tak dwa razy sprzedałam po 20 różnych książek, kupił facet który ma antykwariat internetowy :) a pojedynczo nikt nie chciał w takiej cenie.

Kupuje i kupowalam caly czas, dostawalam tez w prezentach. Czytac uwielbiam, mam mnostwo ksiazek, z domu rodzinnego nie ma szans bym przewiozla wszystkie swoje ksiazki:) Wszyscy u mnie w domu rodzinnym uwielbiali czytac i mielismy taka mala biblioteczke z ksiazkami o roznej tematyce, bo tato lubil co innego, brat co innego, a my z mama juz akurat ten sam typ literatury. Do dzis kupuje ksiazki chociaz jak jestem w polsce to tez wypozyczam, ale czasem fajnie jest miec swoje ksiazki tylko i siegac po nie kiedy sie chce:) Moj partner tez lubi czytac, ale calkiem inny rodzaj literatury niz ja i dzieki temu wlasnie zaczynam sie wciagac w literature o tematyce kryminalnej.

Gość emma 1987
Troche sie boje na Allegro bo nie mam za te ksiazki faktur z czasow jak je kupowalam,a troche rzeczy juz sprzedalam, fakt, ze drobiazgow jesli chodzi o ceny, ale do kolezanki przyczepil sie US i ja jakos wole nie ryzykowac

Gość emma 1987
U mnie w miescie antykwariat placi... 1zl za kg ksiazek

Gość emma 1987
Z kokarda, a tak z ciekawosci czy na 1 aukcji i czy wystawialas od 1zl?

Nie zartuj :D moze bardzo dużo rzeczy sprzedała, ale to na prawde dużo i dlatego :) szczerze mówiąc jeszcze nie słyszalam żeby kogoś z moich znajomych to spotkało, a każdy ciągle cos sprzedaje...

Z racji tego że czytam nawet i 10-15 książek miesięcznie poszłabym z Torbami gdyby nie tablet :) W przyszłość planuje zakupić sobie kindle na amazonie bo komfort czytania jest w 100% lepszy niż na tablecie :)

Gość emma 1987
Ona sprzedala tylko ok. 50 rzeczy i to w ciagu calego roku za srednia cene 15zl, i ktos ja podkablowal

Na drugiej aukcji i wystawiałam na kup teraz za określoną kwotę. Musiałabyś wystawiać dużo razy żeby na tym stracić bo to grosze.

Abraham Sperling Psychologia 10 tym bym mogla byc zainteresowana :)

Ale moze to były podobne rzeczy np same książki i wyglądało to na biznes. Pomimo to i tak uważam że miała pecha :o a jaką dostała karę, jeśli można wiedzieć?

Gość sdsds1000
ja jak kiedyś poszlam do antykwariatu takiego stacjonarnego, wziełam cała torbę ksiażek, chyba z kilkanascie, i facet mi je kupił za bodajze 14 zł, jedna była Koontza... Juz więcej ni e poszłam bo to chore