Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaWiedźma

Ciekawe prezenty na urodziny i nie tylko;)

Polecane posty

Gość MałaWiedźma

Zwykle kupując komuś prezenty staram się aby one były ciekawie interpretowane:) Kiedys zrobiłam paczkę w podziękowaniu,składającą się z paczki papierosów,drinka i śmiesznego papieru toaletowego;) Jednym słowem osoba ta otworzyła prezent i się mocno śmiała:D i stwierdzając,że jestem nienormalna:D ale raczej to było w dobrym znaczeniu;) chce stworzyć Taką paczuszkę dla faceta na okrągłe urodziny:d nie mam teraz pomysłu:/ Podrzućcie coś:)

Gość MałaWiedźma
to się jebcie :P nikt nie ma inwencji twórczej,nudziarze:D wymyśliłam sama:P

Gość cholernie twórcze
"papier toaletowy" :-O Masz znajomych z dziwnym poczuciem humoru, albo masz 5 lat...

Gość cholernie twórcze
i jeszcze wyzywasz innych - pomyliłam się, masz najwięcej 2 - 3 lata. Nikt na mnie nie zwróci uwagi - to będę się drzeć.

Moim zdaniem prezent zależy od hobby czy upodobań. Wtedy należy się skupić na tym i kupić coś dopasowanego. U mnie prezent bez jaj to nie prezent, wiec do głownego dodaję rozweselający gadżet. Ostatnio w poszukiwaniu prezentu trafilam na stronę http://www.takapaka.pl/ . Wiele rzeczy mi się spodobało no i zamówiłam sobie cukierkowy stanik :D i gwiazdy które świecą w ciemności. Cudowny sklep, dobra jakość i obsługa niczego sobie.