Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juleczkaa..

Oral na pierwszej randce... wyszło na to, że jestem dziwką :/

Polecane posty

Gość Juleczkaa..

Wczoraj miałam wymarzone upragnione spotkanie z chłopakiem ktory od dawna strasznie mi się podoba, zaprosił mnie wreszcie na piwko, aż nie mogłam w to uwierzyć... z początku byłam trochę spięta, ale szybko przełamaliśmy pierwsze lody, piwko jeszcze w tym pomogło i naprawde wieczór upływał nam super... ciekawe dyskusje, rozmowy, żarty... spojrzenia, i coraz bardziej wyczuwalna chemia między nami, czas leciał tak szybko, było super... w pewnym momencie po jakichs 3 piwkach zrobiłam sie już bardzo wyluzowana, przestałam mieć opory w mówieniu, i gestach... doszło do pocałunku, było jak we snie, całowalismy sie cały czas, rozmawialismy a ja piłam kolejne piwka potem poszlismy do innej knajpki i tam po 1 drinku już totalnie mi (nam) pusciło, mielismy zaciszny stolik wiec całowalismy sie coraz namietniej, zaczelismy sie dotykac.. całkowicie straciłam kontrole nad własnym zachowaniem, byłam wstawiona, podekscytowana... w pewnym momencie sama (!!!) rozpięłam mu spodnie i zaczęłam go piescic... najpierw ręką, a potem... ustami nie wiem co mi odbiło, niigdy nie zrobiłam czegos podobnego, nigdy... dziś nie mogę spojrzec na siebie, cały czas ryczę, brzydzę sie sobą, wiem, że pewnie straciłam u niego szanse całkowicie bo wyszłam na łatwą i puszczalska i pewnie taka jestem skoro zrobiłam cos takiego jest mi źle, chcialabym cofnac czas o te kilka godzin i kilka piw... niedobrze mi na myśl o tym co zrobiłam...

Gość a na fb
wstawił już zdjecia jak mu laskę robiłaś?

Gość ...........,......
no i czemu to tu piszesz? mamy mówić że nic strasznego się nie stało? byłoby kłamstwo. puściłaś się-nic się nie da z tym zrobić, najwyżej możesz się następnym razem pilnować

Gość Juleczkaa..
Co mam zrobić? On sie nie odzywa, pewnie mysli, ze robie tak z każdym na pierwszej randce...

Gość Juleczkaa..
Najgorsze jets to, że razem pracujemy :/ Chyba wezme zwolnienie lekarskie czy coś, boje sie wrócić do roboty, pewnie wszystkim rozgada... :/

Gość piodyk
A mówiono w TVN ,że oral może być rakotwórczy,bo 50% ludzi jest nosicielami grożnych wirusów,które rozwijają się w szybkim tempie i należy uważać na wszystkie zmiany w ustach.

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
było już - przeklejone i provo, temat chyba sprzed 2 lat

Gość gość z janowic
moze teraz mi obciągniesz ....

Gość gość
W marzeniach twoich

Gość gość
I czym sie przejmujesz jaka d****a!!!nie ty pierwsza i ostatnia podoba sie to normalne gorzej jak by sie nie podobał i cie poniosło ps.jest juz twój ten kolega:)

Gość gość
Nie dość, że obciągasz na pierwszym spotkaniu, to jeszcze w miejscu publicznym, i w dodatku spoconego, nieumytego od kilku godzin fiuta, którym właściciel pewnie nie raz tego wieczoru szczał...

Gość gość
nie przesadzaj

Gość gość
niezła szmata, troche alkoholu i z każdej robi się kur/wa, jaki wniosek? PRZESTAŃ PIĆ

Gość gość
Puszczalska polka nic nowego stare odrzewane kotlety kazdy to wie dlatego kazdy sie pyta czy byla na wyspach brytyjskich np.