Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość czewone gitaty

kto zaspiewa ta piosekę tekst na melodie "kto za tobą w szkole ganiał"

Polecane posty

Gość czewone gitaty

Śpiewamy na melodię: Kto za tobą w szkole ganiał Kto podwyższył ci podatki Kto ukrócił ci dodatki Kto, no powiedz kto Kto obiecał same cuda Kto powiedział, że się uda Kto, no powiedz kto Zieloną wyspę mamy A ty narzekasz wciąż Uciekaj więc do jamy Weź pilota niczym mąż Kto internet ci blokuje Na spotkaniu gumę żuje Kto, no powiedz kto Kto z Putinem ramię w ramię Wciąż paktuje ja nie kłamię Kto no powiedz kto Samolot spada z nieba A ty narzekasz wciąż Atrakcji ci potrzeba Gwarantuje ci je ruski mąż Kto uparcie wmawia ludziom Że bogaci wkrótce „budziom Kto, no powiedz kto Kto jest w szafie, gdy kłopoty Wszak afery to głupoty Kto no powiedz kto Nie jestem cudotwórcą Dobrze o tym wiesz To Kaczor jest tym twórcą Jak w ogóle mnie oskarżać smiesz Kto do Peru się wybiera Budżet będzie bliski zera Kto, no powiedz kto Kto popiera dziś premiera Robi tylko za frajera Ty, ty dobrze wiesz Zieloną wyspą była Wkrótce szlag trafi ją Jesienią się zmieniła Wszystko to na krzywdę mą Kto mi kłody znów podrzuca Zdradę Polski wciąż zarzuca Kto, ja powiem kto To Kaczyński i ferajna A ta Polska taka fajna Tak, tak właśnie jest Oj premierze znowu kluczysz Oszukujesz nas Tylko kłamstwa słodkie uczysz My mówimy dość i pas Pogonimy ciebie wkrótce W nie do końca sprawnej łódce PO powiemy pas I platforma nie pomoże Łódkę porwie nasze morze PO do Szwecji płyń Tam rozwijaj swoje żagle Zakotwiczyć chciej Niech to wszystko będzie nagle Z Polski jak najprędzej zwiej Kto z pogardą się odnosi Furę wstydu nam przynosi Kto, ja pytam kto Kogo klepią wciąż po plecach Wyśmiewają w różnych wiecach PO powiemy pas Głosujesz wciąż na Tuska Robisz wielki błąd Wybierasz Niemca, Ruska I do dupy mamy rząd

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować