Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzony facet 2121

Moja kobieta mnie wystawiła!!!

Polecane posty

Gość Wkurzony facet 2121

Zacznę od początku mam dziewczynę z innego miasta około 100km, spotykamy się 2 miesiące, w weekendy bo pracujemy, wczoraj miałem pojechać do niej bo się ponad 2 tygodnie nie widzieliśmy, a ona mnie wystawiła około 3 godziny przed wyjazdem moim powiedziała że nie chcę żebym przyjeżdżał, bo ma zły humor i boi się że się to na mnie odbije!!! oczywiście byliśmy umówieni na mój przyjazd, a 3 dni wcześniej pisała jak to za mną tęskni... no jak tak można... przecież to chore... Dodam że postawiłem jej wakacje, zrobiłem dla niej tyle jak żaden wcześniej facet (sama mi to powiedziała a dostaję w zamian wieczne fochy że czegoś jej brakuje i na koniec takie coś). Kontynuować dać jej kolejną szansę czy odpuścić dodam że nie wytrzymuję już nerwowo...

Gość za pudełkiem zapałek
ona chyba potrzebuje kogoś na stale przy sobie, a nie tylko na weekendy. Prawdopodobnie nic z tego nie wyniknie, bo raz na tydzień się widywać to dla niej za mało, ale może się mylę.

Gość za pudełkiem zapałek
chyba jest trochę niedojrzała, kiedy ma zły humor, kobieta która Cię kocha, mówi Ci, że Cię właśnie teraz najbardziej potrzebuje, że chce, żebyś jej pomógł. A to, że ona nie chce zniszczyć Twojego dobrego humor, jej złym, to jest trochę jakby dziecinne.

Gość Wkurzony facet 2121
Powiedziała że mnie nie kocha :/ ale chce się spotykać HAHAHAHAHA dostałą kopniaka w dupala.