Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woeiirudjfnjdfn

Pomadki WEDEL a robaki

Polecane posty

Gość nie słyszałam o tym
ale juz miałam problemy z produktami tej śmieciowej firmy!! powiedziałam ze juz nigdy wiecej nic od nich nie kupie, w dodatku reklamowałam produkty i pisałam bezpośrednio do firmy wysyłając nawet zdjęcia produktów zakupionych i wadliwych i wychodziło na to ze te produkty nie są "wadliwe" z winy producenta tylko mojej !! chorzy ludzie tam pracują. Zeby pani z którą sie kontaktowałam chodziarz przeprosiła za to ze czekolada była w białym nalocie pokryta jakimiś kłaczkami a michałki były rozmemłane jakby po 2x pakowane (papierki nie były zapakowane tylko zmięte) to ona do mnie z pretensjami ze jak moge zwracać im uwage jak to nie ich wina ze sprawdzali całą produkcje itd..ciekawe jak sprawdzili skoro towar był już na półkach ! a na koniec zaprosiła do ponowych zakupów. Ja się zawziełam i nie kupuje nic!

Gość hghggg4
Jeśli chcesz, aby Twój prezent dla seniora sprawił mu przyjemność, postaw na innowacyjny i oryginalny produkt. Taki wybór będzie z pewnością strzałem w dziesiątkę i go ucieszy. https://www.harempower.pl/