Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-R-L-E-N-A

Bezwzględna przyjaciółka odbiła mi narzeczonego!

Polecane posty

Gość M-A-R-L-E-N-A

Odkryłam to przez znany portal społecznościowy. Piszę, bo muszę się wyżalić i was ostrzec, byście nie ufały swoim „przyjaciółkom. Te „przyjaciółki to często fałszywe, podstępne żmije, które tylko udają sympatię, a tak naprawdę są blisko was tylko dlatego, że polują na waszych facetów. Wiem że nawet do pracy jej podwozi dupę tam i z powrotem a na mnie żałował jak chciałam jechać w zimie do lekarza!

Gość Zuzanna Amelia & 13
A ten Twoj narzeczony to taki niedorozwiniety bezmozg byl , ze wlasnego zdania nie mial czy taki cherlawy niedorob ze go kobieta na sile za noge do kaloryfere przywiazac dala rade i zgwalcic ? Ogarnij sie dziewczyno. On Cie nie kochal i tyle w temacie.

Co to za narzeczony, który będąc z kobietą , daje się zmanipulować innej ? Może lepiej , że teraz już wiesz kim jest , niż gdybyś była jego żoną ? O koleżance się nie wypowiadam...to chyba oczywiste .

Gość M-A-R-L-E-N-A
Wiem że mnie nie kochał ale dlaczego od roku mnie oszukiwali ? Dlaczego nie powiedział że to koniec naszego związku bo kocha inną ? Tylko o to mi chodzi. Czuję się wykorzystana i oszukana przez dwoje ludzi ! Boże ale ja jestem naiwna!

Bezwzględna przyjaciółka... Ojej... A narzeczony to biedny, nieporadny misio o bardzo małym rozumku. Dał się odbić wrednej babie. Ojej...

"Wiem że mnie nie kochał ale dlaczego od roku mnie oszukiwali ? Dlaczego nie powiedział że to koniec naszego związku bo kocha inną ? Tylko o to mi chodzi. Czuję się wykorzystana i oszukana przez dwoje ludzi ! Boże ale ja jestem naiwna!" Nie wyrzucaj sobie naiwności , to nie tak . "Zasnęłaś" i byłaś spokojna , nie przewidziałaś kolejności zdarzeń , które powoli następowały i na które nie miałaś wpływu. Zaufałaś najbliższym Ludziom i poleciało. To nic. Doświadczyłaś klęski , teraz już wiesz, że zaufać można i trzeba, ale najpierw "umocnić grunt" powinnaś w sobie. Pozdrawiam , nie załamuj rąk . Nie są warci Twoich uczuć 🌼

Gość wredniucha3
"""Wiem że nawet do pracy jej podwozi d**ę tam i z powrotem a na mnie żałował jak chciałam jechać w zimie do lekarza!"" bo się wreszcie chłop zakochał - dla ukochanej robi się wszystko!!! jak cię kiepsko traktował to po co z nim byłaś?

Gość M-A-R-L-E-N-A
Tak kiepsko mnie nie traktował.Były częste prezenciki,kwiaty itp Nie podwiezienie do lekarza to był jeden jedyny przypadek!

Gość M-A-R-L-E-N-A
Najgorsze jest to że nie raz jej pomagałam w różnych trudnych dla niej momentach.Byłam na każde jej zawołanie a ona (oni) odpier... mi taki numer! To najbardziej boli...

A czego sie spodziewalas? Jestes kobieta wiec powinnas wiedziec ze nie wolno ufac wlasnej plci. :D

"Nikomu nie można ufać! N I K O M U !" nawet Mellygionowi, pewnie kłamie z tym, że nikomu nie można ufać :P

Gość laska z dużego miasta
Ja nawet do kobiet z mojej rodziny zachowuję dystans a co dopiero do koleżanek :)

Gość alice van trandt
Marlenko powinnaś być wdzięczna swojej przyjaciółce bo uchroniła się przed nieodpowiednim facetem :)

Gość tez kiedys mialam taka pseudo
przyjaciolke, po latach odezwala do mnie na nk i udala, ze nie wie o co chodzi.. zenada!

Gość mughig
Miałam podobną sytuację, ta wydra nawet powiedziała mi, że będzie się "opiekować Piotrusiem" przez okres mojego pobytu za granicą. No i zaopiekowala się, wskakujac mu do łóżka. Dziwi mnie jedynie fakt, że to on opowiadal o niej historie typu "robiła sobie test ciążowy, ale nie wie kogo byłoby to dziecko, bo przespala się z połową roku"... a nagle stała się wartościowa kobietą. No cóż, przynajmniej mam satysfakcję, że to ją teraz zdradza :-)