michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 po50tce walnij sobie kolejne piwo to może w końcu spadniesz i pójdziesz spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 mama3latka ale pomijając kwestie techniczne to z samego wyglądu nie podobają ci się 20 parolatkowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 40 latka i mam sex Napisano Październik 13, 2012 ale w telewizji :D:D:D co za malo myslacy dzieciak.Myslisz chlopcze ze jak sie ma 40-50 lat to juz zadnych przyjemnosci w zyciu sie nie ma.Pewnie tak mysli praca,dom,dzieci i pewnie juz kolo 50 to o smierci trzeba zaczac myslec.Oj dzieci dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama3latka Napisano Październik 13, 2012 Myślisz, że wyzwolenie seksualne rozpoczęło się tak 5 lat temu? Poczytaj na temat starożytnego Rzymu, seks bez zobowiązań, hahaha Odpowiadajac na Twoje pytanie: nie, 20latkom się nie przyglądam. Studenciny w obcisłych portaskach (deja vu z lat 80tych), chudaski jakieś z kępkami brody nie, nie, dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 Ale nie odpowiedziałąś na kluczowe pytanie. Czy też uprawiałaś ten sport? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość unero Napisano Październik 13, 2012 @ michal3 kobiety w TYM wieku, jesli tylko maja z kim, uprawiaja seks na calego! i niejednokrotnie WIECEJ niz 20latki! tak, tak, taka jest prawda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 A czy to prawda, ze ludziom w tym wieku puszczają już wszelkie hamulce moralne i zdradzają swoich partnerów na potęgę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nikita111 Napisano Październik 13, 2012 Ależ się ubawiłam .... i po co oglądać kabarety:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 Nikita111 co cię tak ubawiło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama3latka Napisano Październik 13, 2012 Jaki sport Misiek, jaki sport? Pięciominutowki szkoleniowe nazywasz sportem? Nie masz pojęcia o czym piszesz i tyle. O friends with benefits Ci chodzi? Misiek, to już wszystko było. A ja zdecydowanie nie byłam łatwa. Dobranoc, czas zamykać biznes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 mama3latka czyli też się puszczałaś za młodu jak każda? W jaki sposob się wtedy kobiety zabezpieczały przed ciążą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nikita111 Napisano Październik 13, 2012 Albo masz chłopczyku na oku jakąś "starą" 40 latke i nie bardzo może Ci sie pomieścić w tym 3 - mózgu, że tak sie dzieje albo .... nie mam pojęcia co tam Ci chodzi po tej główce:) Nie mniej przezabawny jesteś taki:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nocne bajanie Napisano Październik 13, 2012 A czy to prawda, ze ludziom w tym wieku puszczają już wszelkie hamulce moralne i zdradzają swoich partnerów na potęgę? nie jesli ktos ma kregoslup moralny czym skorupka za mlodu itd zdrada musi miec w takim przypadku inna plaszczyze niz zwykla chuc i przestan juz bo robisz z siebie jakiegos niedojrzalego cffaniaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 Nikita111 a ty jesteś 20-stka czy rycząca 40-dziecha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qrtka 0 Napisano Październik 13, 2012 Michał waligrucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nikita111 Napisano Październik 13, 2012 No raczej zbliżam sie do tej drugiej części :) I jakoś średnio mogę powiedzieć że ryczę;) oj chyba nie.... ale powiem Ci, że takich słodziaków jak ty często mam okazję pstrykać po nosku....bo chłopcy w twoim wieku baaardzo często chcą dotknąć czegoś czego nie mogą i sięgać po towar z górnej półeczki.....Ale ty fajniutki jesteś:) Za kilka lat może sie przekonasz, że to co tata opowiadał o pszczółkach itd.....to prawda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 13, 2012 NIe no, ja nie zamierzam nigdy zaczynać. Tak tylko teoretycznie pytałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slownik jezyka polskiego Napisano Październik 14, 2012 co to dla ciebie jest seks bez zobowiazan? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michał3 0 Napisano Październik 14, 2012 Dawanie dupy koledze, znajomemu, obcemu itd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gruby lysy boczek Napisano Październik 14, 2012 a jednak kryptopedal, wiedzialem w morde jeza wiedzialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ROR masz racje Napisano Październik 14, 2012 Nikita111 daj se spokoj jestes zenujaca i mowie ci to jako kobieta 37-letnia:-O co komu chcesz udowodnic stara ropucho? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek60 24 Napisano Maj 12, 2013 moim zdaniem panie po 50 to wulkany oczywiście nie wszystkie znają się na dobrym seksie i umieją wykorzystać faceta tak by pokazał swoje walory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2013 tak sex po 50 to jest to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2013 młody człowieku nie zaglądaj do łózka innym bo właśnie to jest nieestetyczne nic Ci do namiętności innych pomiędol pod kołderką i nie myśl o głupotach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2013 życie jest bardzo krótkie, już niedługo trzaśnie Ci ta straszna 50tka a potem mogiła nie cwaniakuj nie wiesz jak szybko to zleci zachowuj się duszo pogrążona w ciemności:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2013 michał... nigdy nie słyszałeś, że sex to nie wszystko? ważne jest uczucie, ważna jest miłość a sex dopełnia te uczucie bo gdy się kogoś kocha to chce się z tą osobą po prostu być. czy to tak trudno zrozumieć? gdzie w tym jest obrzydliwość jeśli dwoje ludzi się kocha? oj młody pożyjesz, zakochasz się to i zrozumiesz. po co pytasz a potem obrażasz tych którzy są szczerzy w swoich wypowiedziach? postępujesz nieuczciwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2013 Zdarza sie ze 40-latki rodza dzieci, tak ta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ovvve Napisano Wrzesień 15, 2013 O matko nie uprawiają seksu tylko szukają kiecki coby ją już do grobu założyć... Niektóre topiki są doprawdy głupie, gratuluję autorowi polotu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2013 Mam 57 lat i uwielbiam sex z moim mezem ,robimy to czesto..teraz to dopiero jest sex bez strachu,bez zabezpieczenia.......robie to ile na "TO"mam ochoty .....robie to w dzien i w nocy lacznie nooooooooooo jakies 6-8x w tyg...a co nie moge.nadmienie,ze mamy wnuki juz dosc duze (15l) mieszkamy sami i jak najdzie ochota na sex to jestesmy wolnymi ludzmi......wy malolaci myslicie ,ze my juz nic .hahahahahhaah tak wam sie tylko wydaje.......kocham i jestem kochana w kazdej formie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2013 A dlaczego nie ..trening czyni mistrza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach