Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowana jestem

Czy to normalne, że dentysta opiera ręke na piersi pacjentki?

Polecane posty

Gość skołowana jestem

Trochę mnie to krępuje, ostatnio jak mi robił zęba to tą rękę, w której trzymał wiertło opierał sobie na mojej piersi. Nie że dłoń ale opierał wewnetrzną częśc przedramienia. Czy wasdi dentyści też tak robią?

Gość skołowana jestem
później włożył mi członka zamiast wiertła. mówił że to nowoczesna metoda. trochę mnie to skrępowało

Zboczeni pewnie tak robią. Ostatnio dentystka przez cały czas opierała się swoją piersią o moją klatę, eh, gdyby tam nie było asystentki, chociaż ona z kolei była niesamowicie miła.

Gość 23123213
chyba tak, mój tez tak robi... :p

Gość ghvvvx
Tylko nie podawaj jego nazwiska i adresu bo wszystkie baby się do niego zleca :D

Gość 23123213
ja mam za to inne pytanie, czy tez chwytacie dentyste za rękę, która wam boruje???

Gość skołowana jestem
Głupio mi było a on nic, dalej wiercił. Młody i przystojny ale co z tego ;)

Gość skolowana ale z ciebie
pruderyjna kretynka :O a co ma w powietrzu trzymac reke? moze, mozesz mu to powiedziec, jak po 30s borowania zajedzie ci wiertlem w dziaslo albo usta to od razu przestaniesz myslec o swoich cyckach idiotko :O jak ci nie pasuje ze masz je pod broda to sobie obetnij cycka, oprze reke dla wygody i rownego borowania na plaskiej powierzchni twojego ciala :O co z tobna jest nie tak, ze nawet dentyste, ktory sie koncentruje na dobrym wyleczeniu twoich sprochnialych zebow podejrzewasz o jakies niecne zamiary?

skołowana jestem - heh, skoro piszesz, że był młody i przystojny to na pewno jest coś na rzeczy :D

Gość kkithlp
No dla mnie to normalne nie jest. Żaden dentysta ani dentystka nie opierali o mnie rąk.

skołowana jestem dobrze pisze, proszę na nią nie najeżdżać! Niech sobie załatwi jakiś pod-ręcznik :D

Gość skolowana ale z ciebie
ja chodzę tam bez stanika. z gołej piersi jego mocarna łapa nie zjedzie jak po ubraniu. a Ty się szczypiesz:O cnotka niewydymka

Gość skołowana jestem
Ty z 21.11 ale z ciebie prymityw, chyba można tak ten fotel ustawić żeby i jemu było wygodnie i mnie nie musiał wprawiać w zakłopotanie?? Co do reszty wpisu to bez komentarza.

Gość nie pójdę sprawdzać do faceta
Jak dla mnie normalne. Co prawda nie chodzę do facetów, tylko tak się złożyło, że 2 babki mam, które mi zęby leczą i obie się tak samo opierały. Co mają zrobić? W powietrzu chyba było by niewygodnie trzymać. Ręka boli, może zjechać wiertłem. Nie zwróciła bym na to uwagi nawet, gdyby to był facet. Czepiasz się. Facet przystojny, to sobie wkręcasz, że leci na ciebie? :D

Gość skołowana jestem
Nie wkręcam sobie niczego tylko mnie to raczej krępuje. Wcześniej chodziłam do kobiety i ona sobie ręki nie podpierała w ten sposób. I tak jak pisałam, miałam juz zęby robione na leżąco i wtedy było wygodnie dla obu stron.

Gość jbflajkdb
mi sie to nie podoba piers to intymna czesc ciala kazdej kobiety a co ma dentysta do piersi pacjentki?

Jak zyje zaden dentysta nie opieral sie o mnie ramieniem.Moze ma taki nawyk po prostu ale jezeli Cie to krepuje to powiedz mu.Zapewniam Cie,ze mozna leczyc zeby bez opierania sie o pacjentke.

Gość Fajfus

http://dentysta-torun.pl i po zębach wypadną wszystkie