Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drasklica

doradźcie smatrfona

Polecane posty

Gość drasklica

witam to bedzie moj pierwszy smartfon dlatego prosze o rade bardziej obeznanych uzytkownikow. smartfon ma sluzyc przede wszytskim do dzwonienia, malo smsów chce korzystac z darmowych wifi interesuja mnie aplikacje zw. z branza budowlana nie gram w zadne gry chodzi i przede wszystkim o siec play- moze ktos moze cos polecic tzn oferte bo nie wiem czy bardziej oplaca sie abonament i tanszy smartfon czy np. kupic uzywany na all czy moze mix? aktualnie miesiecznie wydaje na telefon ok. 30 zl na smartfona jestem s stanie wydac max. 600zl dziekuje za odpowiedzi, drasklica

Gość inzynier serwisowy//zablok
e?? smartfon nie służy do dzwonienia Do dzwonienia to jest nokia e52 np. Więc tu masz podstawowy błąd. Za 600pln dostniesz desire Z. Za 800 atrixa i galaxy s2 Więc w abonamencie te ostatnie 2 może się uda albo nie uda. Inne tańsze modele to jeden czort. Co taniej dorwiesz. najtaniej to zwykłego desire idzie dostac.

Gość drasklica
nie sluzy do dzwonienia? doprawdy? napisalam do czego glownie bede uzywac telefonu. zdecydowalam sie na smartfona bo potrzebuje wifi na czeste wyjazdy. dzieki za odpowiedz. a miales ktorys z tych telefonów ze je polecasz? czy sa na androidzie?

Gość Polecam nokie n8
Tania, pancerna i sprawna. No i na sybianie. Nie parę milionów programów które w większości do niczego nie służą lub gierek. A oprogramowanie użytkowe, tylko mało juz popularny systemy i nowemu ciężko znaleźć. Od forów polecam zacząć, a później pirackie serwery, sklep ovi ujowy jest do tego niektóre aktualizacje jego wieszają fona :O Partanina, lepiej go unikać i ściągać kradzione oprogramowanie.

Gość 67yjhg
Doradzasz w Symbiana ktory juz jest martwy jako OS komorkowy? Dobry jestes:). Posiadam smartphona na Androidzie i jesli mozna nazwac CAD aplikacja budowlana, to jest tego dosc duzo. Warto wziac w abonamencie jakis smartphone z ekranem 4cale (tak wiem ze duzy, ale masz torebke). Do tego dwu rdzeniowy - zamierzasz obliczac rozne dane na owych aplikacjach. Moze cos z Sony Xperia? Albo po prostu tablet?