Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jashbbcdshjvb

mojemu chłopakowi

Polecane posty

Gość jashbbcdshjvb

przeszkadza mu to,ze jestem za cicha,mało towarzyska i nie gadam na okrągło, sprawia mi przykrość takim mówieniem :(, nie moja wina,ze jestem jakas dziwna,chciałabym byc normalna ...

Gość jashbbcdshjvb
co mam zrobić? :(

Gość Kobiety sa jednak.....
Zmienić faceta.

Gość ajhcddd
migotka nie obraź się ale twoja odpowiedź nie jest ani śmieszna, ani ironiczna, sarkastyczna no nie wiem czy chciałaś być zabawna czy uszczypliwa ale nie wyszedł ci ten koemntarz x Autorko, twój facet to dupek i trzeba z nim skończyć, na świecie jest tylu facetów którzy czują się bardzo swobodnie przy cichej dziewczynie...

Gość jashbbcdshjvb
tylko,ze ja nie chce go zmieniac, bo on jest porzadnym facetem,nie jest typowym dupkiem.ale ostatnio miał do mnie jakies wyrzuty, bo jego nowi znajomi,których niedawno poznałam, pytali go dlaczego taka jestem itp, przykro mi sie zrobiło,bo powinien zlać jakichś prawie obcych ludzi i mi nie mówic takich rzeczy

To przykre że tak mówi. Czy mówiłaś mu, że to Cię rani? Ile macie lat i ile jesteście razem?

Gość jashbbcdshjvb
jak mi to powiedział,to sie popłakałam,wiec chyba widział,ze mnie to boli, jestesmy dorośli,on nawet starszy,a razem prawie 2 lata...

To, że się popłakałaś to jeszcze nie znaczy że on zrozumiał. Możesz mu nagadać - "Nie mów tak do mnie, bo to jest krytyka i mnie boli". Po drugie - napisałaś, że "wiem że jestem dziwna". Widzisz, wiesz czemu Cię to zabolało? Bo on trafił na twój kompleks, na coś na co jesteś wrażliwa. Uważasz się w głębi duszy za "dziwną" i dlatego jego uwaga Cię zabolała. Jakby ktoś mi powiedział że jestem zamkniętym w sobie odludkiem - to byś się roześmiał w twarz, bo nie mam takiego kompleksu. Trafił na coś co uważasz za "wadliwego" w sobie. Zmień to przekonanie i będzie Ci łatwiej ;)