Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Victor Vans

jak poderwać dziewczynę

Polecane posty

Gość Victor Vans

Co mam zrobić ? Mam 25 lat, ale dopiero teraz zachciało mi się mieć dziewczynę. Wcześniej nie zagadywałem, nie podrywałem - nic. One też do mnie nie zarywały. Dodam, że jestem prawiczkiem.

Gość facet niezbyt przystojny
Poważnie pytasz czy żarty sobie stroisz ?

Gość Victor Vans
No piszę poważnie

Gość Victor Vans
Poznałem ją niedawno, gdy przyszła do pracy. Młoda, 23 lata chyba ma.

Gość prawiki są tutej
Stary, wiesz że przegrałeś, będąc w wieku 25 lat prawikiem?

Gość RaZR
Musisz zagadać, one tego nie zrobią za ciebie. Następnie KAŻESZ jej dać numer telefonu i dzwonisz za pare dni i dajesz jej termin spotkania. Jeśli nie da Ci telefonu to nie jest zaintersowana, gg, email nie wchodzą w rachubę, jeśli da wymówkę na spotkanie to nie jest zainteresowana, albo się zgodzi albo poda inny dzień. To wszystko! Schemat jest prosty. 1. Rozmawiasz 2. Bierzesz telefon 3. Dzwonisz i zapraszasz 4. Po spotkaniu dzwonisz po paru dniach i zaczynasz od pk 2 5. Na 3-4 randce całujesz w usta. To wszystko. Jeśli dziewczyna będzie zainteresowana i nie będziesz cisnął na związek, to ona w końcu sama zacznie dopytywać się o waszą relację. "Do czego to zmierza" "czy wy już jesteście parą" itp Nigdy nie bierz kobiety za pewnik Musisz spotkać się przynajmniej 10 razy sam na sam żeby mieć pewność że ona nie robi tego dla zabawy. Inaczej w każdej chwili może jej się odmienić.

Gość Victor Vans
byłem kochany analnie z ciekawostek

Gość prawiki są tutej
Normalnie, walkowerem przegrałeś.

Gość facet niezbyt przystojny
Teraz po pierwszej góra drugiej randce jestsex a ty tu z telefonami i jakimiś podchodami wyskakujesz.Nie stresuj chłopaka :)

Gość Victor Vans
Z analem to podszyw. RAZR- Dzięki za rady.

Gość Victor Vans
Po prostu teraz odkrywam sferę kontaktów męsko-damskich. Wcześniej jakoś tego nie czułem. Wiem, normalnie, to w nastoletnim wieku powinienem to przechodzić, ale... Jakoś tak wyszło.

Musisz wybadac jej jezyk ciala. Jak niebedzie entuzjazmu to znaczy ze wykorzystuje Cie jako chodzacy portfel. Dlatego najlepiej zapraszaj na randki do parku. Nie wydasz nic kasy jakby wyszla z tego lipa.

Gość Anastassssja
Vitor, poprostu dojrzałeś teraz do tego

Gość Victor Vans
No dobra. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Dzięks!

Gość dfbnhmejyt
1. Obczaj czy nie ma chłopa. 2. Jak ma zastanów się czy warta jest rozpętania walki. 3. Jeśli nie ma, a masz z nią styczność rozpocznij delikatny flirt. Staraj się z nią porozmawiac chwilę dłużej, nie tylko zdawkowe co tam itd. Patrz się w oczy z zainteresowaniem i nie przerywaj ajk coś mówi, nawet jak pierdoli głupoty wyrazaj zainteresowanie nimi. 4. Kiedy już nie będziesz się peszył podczas rozmów z nią a ona będzie z nieudawaną radością przystepowac do rozmów, zaproponuj wyjście w piątek albo sobotę. Kino odpada to takie prostackie i gówniarskie jak na pierwszy raz. Zaproponuj wyjście na jakies dobre włoskie jedzenie, ot przypadkiem często zażerasz w takiej jednej knajpce. 5. Jak powie, że się zastanowi, nie nalegaj, nie pytaj, nie wymagaj wyjaśnień. Po tygodniu od niechcenia rzuć gdzies przypadkiem, kiedy idziecie na to jedzenie. Jak powie że nie wie itd. to olej temat, szukaj innej ofiary. 6. Wariant optymistyczny: zgodziła się. Nie kupuj zadnych kwaitów itd. to jest wyjście narazie kolezeńskie a nie negocjacje małzeńskie na sympatia.pl. Idziecie do lokalu, weź żarcie, ale niech ona sobie sama wybierze, zapytaj co pije, z pewnościa będzie to czerwone płsłodkie wino, weź sobie również to samo do picia, żarcie może być inne. 7. Teraz najważniejsze godziny podrywu, które zadecydują czy poruchasz czy nie. Staraj się być opanowany, spokojny, żadnych nerwów, silnych emocji. Wypytaj o przeszłość, gdzi esię uczyła, skąd jest. Potem temat praca, tutaj się zejdzie. Nastepnie przejdź delikatnie do uczuć. Zapytaj się dlaczego sama, itd. Wysłuchuj do końca nie przerywaj. Uwaga: pmiętaj o zadawaniu pytań typu: a ty jak myslisz? a ty jak uważasza?, jakie jest Twoje zdanie w tej kwestii? Ma się poczuć ważna, i miec poczucie że traktujesz ją jak pełnoprawnego partnera do dyskusji, że jej zdanie jest dla Ciebie ważne. 8. Teraz nażarci jesteście, to chujowe półsłodkie wino tez rozluźniło atmosferę, luźniej się gada, ale pora w sumie żeby juz skończyc i kazdy do swojego do domu lulu spać. Nic z tych rzeczy, teraz ją zaskoczysz. Zaproponuj wyjście do klubu, że trzeba to jedzenie przetrawić a najlepszy sposób to taniec. Będzie wniebowzięta, pomyśli: alez on pozytywnie zwariowany. Wyjście do klubu niezbędne w tym zakresie, że tam możesz przejść do dotyku. Nie spierdol tylko i nie zacznij obamacywac nachalnie, bo Twój czas i poniesione wydatkki na żarcie szlag trafi. 9. Ok. Pląsacie w tym klubiku. Musisz wyczuć na ile Ci jest w stanei pozwolić. Jeżeli na dużo do korzystaj, jeżeli utrzymuje dystans to nie apieraj. Spokojnie. gdybys przypadkiem stwierdził , że sie zakochałeś i chcesz być u nie w niewoli reszte życia, w odpwoiednim momencie zakończ zabawe, odwieź na chate i pod żadnym pozorem nie próbuj się do nie j wbijać na kwadrat. Teraz pocierpisz ale potem nagroda bedzie podwójna. 10. Rano zadzwoń, wyślij sms, że się super bawiłeś, czy ona tez i takie tam pierdolenie. 11. No teraz już wszystko w Twoich rekach, laska bedzie jadła z ręki, a kolezanki dowiedza się że poznała super faceta, ktory mysli powaznie o zyciu i ma zasady. Powodzenia Ps. Gdybyś stwierdził, że chcesz się tylko przespac pomysl, że znią pracujesz więc potem zraniona może CI szkodzić.

Gość Julian123412
http://www.jak-zdobyc-dziewczyne.info sprawdź tutaj, bardzo dobra stronka jeśli chodzi właśnie o podrywanie- powinna wiele C***omóc, bo widzę, że masz spore problemy w tzw: inner game :)

Gość gość
będąc prawiczkiem nie masz szans na początek prostytutka i ćwiczenia seksu z nią.