Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowyskurwiel25

kobiet normalnych już nie ma, wole samotność...

Polecane posty

Gość uczuciowyskurwiel25

...

W mediach przedstawia sie mezczyzn jako kanalie a kobiety jako istoty moralnie wyzsze. Zbliza sie koniec cywilizacji.

Gość miszczowskie
będąc synem kvrwy nic dziwnego, że masz takie wyobrażenie o kobietach 🖐️

Gość facet niezbyt przystojny
Bo one chcą facetów jak z żurnali ! Mają w gdzieś uczucia,inteligencję,romantyzm. Ja też pogodziłem się z samotnością!

Gość miszczowskie
skąd wniosek że jestem kobietą? mówię Ci jak masz same kvrwy w otoczeniu to takie masz wyobrażenie świata. zmień środowisko.

Ja też jestem świeżo po rozstaniu i mam kiepski nastrój (sam fakt że jestem tutaj w sobotę wieczór mówi sam za siebie), ale wiem że nie należy się nimi przejmować i że tego kwiatu jest pół światu :)

Tego kwiatu jest pół światu Durne przysłowie. Laska wybierze przystojniejszego zagraniczniaka niż mnie czy ciebie!

Wyzwolenie kobiet wyzwolilo rowniez mezczyzn. Zbierajcie kase i zyjcie oszczednie. Niezdziwcie sie ze szybko nazbieracie na wymazony samochod, motocykl lub wakacje.

Zagraniczniaka? :) No to dla przeciwwagi znajdź sobie zagraniczną laskę i równowaga zostanie zachowana. Polecam Lwów, tam na dźwięk słowa 'Polak' laski ściągają majtki przez głowę, wiem bo byłem ]:->

Mam brazowe wlosy ale jak mialem 6 lat mialem blond. Mam gdzies zdjecie ale niechce mi sie szukac.

Gość olewka
autorze nie dziwi mnie fakt że jesteś sam widząc łacinę jaką jedziesz w wypowiedziach. Żadna normalna kobieta kimś takim się nie zainteresuje.

Nauczyłem się podczas koncertu w Warszawie w 2009 :) A tak na prawdę zapomniałem hasła do poprzedniego konta i musiałem założyć nowe, a że jest to mój idol to taki nick wybrałem.

Gość olewka
A skąd wiesz że mi się spóźniał tydzień, już myślałam że w ciąży jestem i się ale się zawiodłam A tak a propos to co prawda w oczy kole? Myślisz że porządne kobiety lubią takich chamów rzucających mięsem na prawo i lewo?

Są normalne kobiety. Sam znam kilka w wieku 25-30 lat. Więc - poddałeś się kolego i rozpaczasz, zamiast szukać. A inni faceci się nie poddają, szukają i ... znajdą!

Też jestem blondyn ale ciemnowłosy!

Fajnie było w Polsce, koncert odwołano więc był czas na poznanie tego pięknego kraju i naukę języka. Ostatnia płyta podoba mi się bardziej, niż przedostatnia. Zwłaszcza piosenka której pierwsze 1.5 minuty brzmi jak alarm powstania warszawskiego.

Gość czasem.....
mam ochotę na bułgarską dziwkę niż na polską dziewczyne...