Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opaopa

o bylym

Polecane posty

Gość opaopa

wiec to bylo tak. jeszcze za czasow licealnych, kiedy bylam w klasie maturalnej na walentynki dostalam kartke od pewnego 'tajemniczego wielbiciela'. dopiero po czasie, juz podczas wakacji, chlopiec ten po raz pierwszy odwazyl sie do mnie napisac. zaczelismy sie spotykac, tych spotkan bylo naprawde malo i zawsze byly krotkie. bylismy razem miesiac. ten chlopiec byl naprawde uroczy, bardzo dobry, inteligentny zabawny, uswieca wiele malych rzeczy. niesamowicie zakochany we mnie i mlodszy o rok. zerwalam z nim bo rozmijalismy sie w pewnych kwestiach- on jest bardzo religijny, ja niezbyt, ja po studiach chcialabym wyjechac za granice (byc moze na doktorat), a on w kraju na pewno zostanie (studiuje historie). dzisiaj, po roku od naszego ostatniego spotkania, dowiedzialam sie, ze ma dziewczyne. cos sie we mnie ruszylo i mam jakas nieodparta chec, aby do niego napisac. uwazacie, ze to bardzo zly pomysl?

uwazam ze bardzo zly zostaw go w spokoju bo znowu go zranisz zerwie z tamta bedzie z toba albo cos takiego a ty go znowu zostawisz daj mu spokojnie zyc

Gość opaopa
przyjaciolka mowila mi to samo. moze masz racje.

Gość opaopa
ale jezeli on nadal moglby czuc do mnie to cos co czul kiedys. jezeli to facet na ktorego dziewczyna czeka cale zycie?

wiesz co nie mowie tego zeby cie zgnoic czy cos ale poprostu sadze ze on cierpial z tego powodu ze go zostawilas bo poczul sie bezwartosciowy poprostu zadaj sobie pytanie poco masz do niego pisac zeby z nim pogadac? zaprzyjaznic sie ? przyjazn pomiedzy kobieta ktora sie kochalo nie istnieje. nie mowie ze przyjaz pomiedzy kobieta a facetem nie istnieje wogole bo to gowno prawda istnieje i to bardzo czesto

Gość opaopa
chcialabym sie z nim zaprzyjaznic. jestem teraz w takim momencie w zyciu, ze potrzebowalabym kogos, kto na nowo pokazalby mi pewne rzeczy. jestem wypruta, a to czlowiek ktory rozwija sie w wielu aspektach. to nie byla tez normalna milosc z jego strony, tylko ogromna fascynacja

Gość opaopa
a jezeli on naprawde mocno kocha ta dziewczyne, to ta przyjazn nadal nie moglaby istniec?

tym gozej jak byl zafascynowany toba to albo cie znienawidzil bo okazalo sie ze jednak jestes inna niz myslal albo talej jest toba zafascynowany jesli tak to ciezko bedzie ci sie z nim zaprzyjaznic bo bedziesz dla niego dalej ta wyjatkowa i jedyna osoba

jezeli ja kocha to jej nie zostawi ale bedzie sie miotal i bedzie sie gluppio czul w twoim towazystwie bo bedzie widzal ciebie ta wyjatkowa

Gość opaopa
ale sprobowac mozna?

mozna ale odp powied ci na przyjazni czy na tym zeby ktos byl toba zafascynowany tak jak on?

mozna ale odp zalezy ci na przyjazni czy na tym zeby ktos byl toba zafascynowany tak jak on?*

Gość opaopa
i tu mnie chyba masz. bardzo chcialabym miec takiego przyjaciela. z drugiej strony chcialabym byc znowu przez niego adorowana

Gość opaopa
o czym ja w ogole mowie. nie mozna sobie tak igrac z uczuciami innych ludzi

ale czemu akorat przez niego? masz faceta tak? nie czujesz sie przy nim dowartosciowana? oto chodzi?

Gość opaopa
mialam faceta. 2 tygodnie temu zerwalismy

mowie z wlasnego doswiadczenia moja byla przez 4 mies bawila sie moimi uczuciami do niej bo chciala czuc sie adorowana

Gość mala pitolowa
pies ogrodnika!!!! odwal sie od niego, nie chcialas go to badz konsekwentna i daj mu i jego dziewczynie zyc! Co, ruszylo dopiero jak sobie inna znalazl, a tak to go w dupie mialas, jestes egoistka! Po co chcesz do niego pisac, narobic mu nadziei? Pomieszac w zyciu? zniszczyc jego zwiazek? zabawic sie nim i ta laska...zenada. Jakby byl tym jedynym to bys juz dawno wiedziala, mialas szanse, nie wykorzystalas i mowi sie trudno. Nawt nie zamierzasz z nim byc na prawde, bo chcesz wyjechac, jak chcesz pomachac komus cipa przed oczami a potem uciec to wejdz sobie na sex czata

Gość opaopa
ten chlopiec jest zupelnie inny od wszystkich chlopcow jakich znam. nie chce sie bawic jego uczuciami, ale chyba na to by wychodzilo

mala nie badz wulgarna mozna bylo to powedziec bez wulgaryzmow i bez takich najazdow jak zauwazylas juz sama do tego doszla ze niemozna bawic sie uczuciami wiec przestan

Gość mala pitolowa
a bede sobie pisac co chce, na tym polega wolnosc slowa chlopcze. Biedactwo pragnie byc adorowane, bo ja chlopak zostawil, wiec poszukalo pamiecia i znalazlo naiwniaka, ktory ja kiedys wielbil. Z jakiegos powodu go zostawilas, a teraz uwazasz, ze on taki wyjatkowy byl.

Gość opaopa
co do wyjazdu to jeszcze daleka droga do tego, sama sie sobie dziwie, ze to byl jakis tam powod do zerwania. z chlopakiem zerwalam, bo chcial mnie tylko dla siebie, nie pozwalal robic niczego, co nie wiazaloby sie z przebywaniem z nim

Gość opaopa
mala dobrze pisze i ma sporo racji. tylko mysle, ze z mojej strony to moze byc jakies uczucie. chlopak ma 20 lat

mala ogarnij sie poco mnie obrazasz ? uwazasz sie za lepsza w tedy kazdy popelnia bledy i wiec nie badz taka wyszczekana tylko doradz wytlumacz na tym polega inteligecja i ze ktos jest dorosly a nie ze opieprzy poklnie pobraza i jest zadowolona popatrz w lustro i powiedz sobie jakie bledy popelnilas jesli nie potrafisz to znaczy ze uwazasz sie za osobe idealna a nikt taki nie jest ja tez poplenilaem bledy i nie obrazam ludzi tak jak ty

opaopa powiedzilas ze chcialas wyjechac a on raczej nie czyli tamten tez bedzie cie ograniczal popatrz tez z tej perspektywy