Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senseisen

WYMIARY 180/70/115 waga 75 co sądzicie?

Polecane posty

Gość senseisen

Po co to a po to by zobaczyć wasze opinie, rok temu ważyłam 59kg wyglądałam jak wieszak, teraz przytyłam nie z własnej woli nie będę wnikać co i jak, w ciązy nie jestem ale do czego zmierzam. Poczułam się wkoncu jak kobieta, i mam większe powodzenie, odkąd pamiętam zawsze się odchidzałam dbałam o linie i tak było, ale teraz wiem że wyglądałam nijako. Teraz gdy samo z siebie przybrało mi się na wadze doceniam coś o czym wczesniej bym nie pomyślała. Dla zainteresowanych moje wymiary głównie doł są w granicach 40-42 romair góra różnie ogólnie 38-40 ale i w 36 wchodze. Jakie są wasze opinie?

Gość niezłe, chyba lustra brak
XL lub 42 114-126 rozmiar a 115 cm w biodrach

Gość senseisen
Tak 115 w biodrach, spodnie kupuję na 40 lub 42 góra 38-40 no fakt biustu nie podałam tylko wzrost, talie i biodra moja pomyłka.

Gość pomyliłaś z rozmiarówką
europejską a uk i usa masz tabelę http://www.rozmiar.com/ubran.php nie gniewaj się ale moja znajoma 116 w biodrach, 175 wzrostu wygląda pomimo wzrostu, jakby miała bardzo niskie zawieszenie.Ale jeśli ty się dobrze czujesz , to najważniejsze

Gość senseisen
z wagą ogólnie tak jest ok nie odczuwam tego biodra, zawsze mi przeszkkadzały i przeszkadzac będą mam figure typową gruszkę i chcąć nie chcąc rzuca się w oczy to co cciałabym zakryć ale tragedii nie ma :)