Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcasdqwe

Jak ubrać się do teatru?

Polecane posty

Gość zxcasdqwe

Mam do was pytanie , mianowicie wybieram się do teatru i nie wiem w co się ubrać. Czy byloby odpowiednim strojem , czarne buty , jeansy koszula i marynarka?

Gość jak najbardziej tak
:)

Gość ghsnna
Dżinsy nie, reszta OK.

Gość Arisha
To zależy na co się wybierasz i do jakiego teatru?? Myślę, że twoja propozycja jest dobra, ale ważne, żeby jeansy nie miały przetarć itp. Mogą być proste klasyczne, takie bez szaleństw i będzie ok :)

Gość żeberka wieprzowe zapiekane
najlepsza sukienka prosta elegancka albo kostium , jeansy mogą byc ok ale do teatru dla dzieci ;)

Gość ghrrrrrrrrrr
no właśnie- zależy co to za spektakl, np. w teatrze stu w krakowie na komedii- może być tak jak napisałaś, ale na hamleta to już niekoniecznie (chociaż i tacy też byli), często chodzę do teatru i ubieram się po prostu odświętnie, w dżinsach nie chodzę a 'mała czarna' jest strojem najbardziej bezpiecznym, jeśli nie wie się co założyć :-)

Gość justyna444
CZarne rajstopy, szara sukienka.

Gość Dobisia
Masz na to kilka mozliwości.Jednak by nie dokonać jakiejś modowej wpadki to lepiej sie do tego odpowiednio przygotować. Z pomocą mogą Ci przyjść takie artykuły jak ten http://wlustrze.pl/jak-sie-ubrac-do-teatru-cz-1/ . Zobacz co powinno się ubrać, by było to stosowne do okoliczności.

Prosta, klasyczna sukienka na pewno się sprawdzi. Ja bym poszła właśnie w tym kierunku.