Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellamarie i już

Jestem zła na faceta i teściową

Polecane posty

Gość bellamarie i już

cztery weekendy z rzędu prosiłam go żebyśmy pojechali do Ikei pooglądać meble i wstępnie coś wybrać. Odmawiał, argumentując, że jest zmęczony a teraz i tak nie ma na to kasy więc po co robić sobie smak. Wczoraj na ten pomysł wpadła jego matka, żeby dziś jechać do Ikei. Tylko, że akurat dzisiejszy dzień mam zaplanowany na poprawianie pracy mgr bo niedługo muszę oddać więc nie mogę sobie pozwolić na taki wyjazd toż to 4 godziny niewyjęte. Poza tym, powiedzcie po co mi jego matka przy wybieraniu mebli? Nie chcę działać pod czyjąś presją. Rano się pokłóciliśmy o jakąs inna pierdołę i on najpewniej poszedł do niej i pojechali sobie do tej Ikei. Jestem wkurzona. Czy to normalne? Może jeszcze razem wybiorą nam meble do mieszkania i sobie je kupią?

Gość ostrowickowiecka
tak to jest jak facet nie chce wyjść spod mamusinej spódnicy

Gość bellamarie i już
ale czy to jest w ogóle normalne żeby zabierać rodzinę na wybieranie mebli do mieszkania? Przecież możemy to zrobić sami, bez niczyjej pomocy, a tym bardziej pieniędzy. Bo ja nie chcę żeby ona się do tego dokładała.

Gość bellamarie i już
jak mam zareagować jak wróci? Wszcząć awanturę czy co? Bo ręce mi już opadają...

Gość Voyager !!!
A co ? Ty chcesz wybrać meble ? Znasz się na meblach ? Wybrałabyś jakiś badziew aby się tylko świecił i ładnie wyglądał. Po 2 latach do wyjebania bo się rozleci. Kiedyś moja dziewczyna kupiła sobie zestaw łyżek. Wszystkie z plastiku z różowymi rączkami. Wsadzasz ją do gorącej zupy , nie wyjmujesz przez 3 minuty a później rączka zostaje w ręku a łyżka w zupie. Kupić kurwa blaszane i na całe życie starczą

Gość Baba ze wsi zabitej dechami
Albo zrobisz z tym porządek (nawet kosztem arabskiej awantury - jeśli będzie taka potrzeba), albo pogódź się z takim zachowaniem przez najbliższych 20 lat. Maminsynki z tego NIE WYRASTAJĄ. Wiem co mówię i naprawdę współczuję.

Gość bellamarie i już
okazało się, że jednak nie był w tej ikei, ale ze mną samą na dal nie chce tam pojechać.