Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijumiju

wierzycie w to co wam powiedziała wróżka?

Polecane posty

Gość kijumiju

w te przepowiednie?

Gość ja wierze bo
sprawdziło mi się wiele wróżb, nawet takie na które nie miałam wpływu (więc podświadome dązenie do spełnienia wrózby odpada)

Gość kijumiju
masz jakies sprawdzone wrózki?podasz namiary

Gość ja wierze bo
Mnie wróżono za darmo, czasem na kafe reklamują się wróżki że mogą za darmo powróżyć, albo na forum gazeta.pl... korzystam z takich wróżek I powiem Ci, że niektore z nich były naprawde dobre, sprawdzało się wszystko, nawet potrafiły opisać moja terażniejszość i to co jest teraz - mimo że mnie w ogóle nie znały. Fakt, trafiały się też wróżki, które nie potrafiły wróżyć. Ale wierze we wróżby, interesowałam się też tym tematem teoretycznie i czytałam trochę o Tarocie i coś w tym jest, coś tajemniczego i niezwykłego...

Gość kijumiju
a te z forum to jakie mozesz polecić?też byłabym zainteresowana takimi wrózkami

Gość kijumiju
asotanio wrózyła mi ta alyssa.nie wiem czy wiesz?napisała mi kompletne głupoty.wiec nie polecam

Gość Kobiety sa jednak.....
Po co wam wróżby? Same już żyć nie potraficie? Musicie mieć na co zwalić wasze porażki?

Gość kijumiju
skad wiesz,że porażki?! niekiedy są sytuacje,niekoniecznie "porażkowe",że warto zaciągnąć takiej formy rady

Gość ja wierze bo
Ojj już nie pamietam niestety kto mi dokładnie wróżył :( w historii też nie znalazłam tych topików, ostatnio mi wróżono na kafe chyba w lipcu jakoś Jak się trafi jakaś wróżka to napisz jej wiadomość, a czy dobra będzie to się okaże, ja też pisząc do nich nie wiedziałam czy sa sprawdzone, dopiero po czasie to wychodzi

Pff jakiej formy rady? Dziewczyno stań twardo na ziemi i zacznij sama decydować o sobie. Niedługo zanim ugotujesz obiad - będziesz zasięgać rady wróżki czy aby nie skaleczysz się nożem. Naiwność ludzka nie ma granic. Najgorsze nie jest nawet to, że jakaś banda cwaniaków doi was z kasy śmiejąc się z waszej naiwności. Najgorsze jest to, że tracicie kontrole nad swoim życiem, wpadać w złudzenie, że niewiele zależy od was, że wszystko jest w jakiś sposób już ustalone. To błędne i bardzo negatywne. Silni ludzie kreują swój świat, słabi dają go sobie kreować, przez innych.

Gość kijumiju
Silni ludzie kreują swój świat, słabi dają go sobie kreować, przez innych. dzieki dałeś mi do myślenia niekiedy człowiek próbuje sie ratować w taki sposób.ten słabszy człowiek oczywiscie.. w każdym razie pora z tym skonczyc.z tym i z tym całym kafe i wziąść sie za życie... pozdrawiam

Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Gość tropskil
Mi rok temu wrozyla Magda Rutkowska - Odero. Zostal jeszcze rok do spelnienia sie tego co powiedziala, wiec zobaczymy. Slyszalam ze.jest niezla.

Gość jak mozna wierzec demonom
Przez ponad dwadzieścia lat zajmowała się układaniem kart tarota, wróżeniem, była instruktorem i wielką zwolenniczką reiki. Miała także „dar tak zwanegopisma automatycznego. Od kilku lat ona i jej syn walczą o uwolnienie się od nękań demonicznych. Wrócili do Kościoła, zaczęli się modlić i żyć sakramentalnie. Jednak szatan nie daje za wygraną, daje natomiast odczuć swoją obecność w ich życiu. Kobieta ta, kiedy ma zamiar udać się do kościoła na Mszę Świętą, czasem nagle opada z sił, cała sztywnieje i nie jest w stanie poruszyć nawet palcem. Stan taki trwa nawet kilka godzin. Ustaje dzięki modlitwom o uwolnienie i błogosławieństwom. Słyszy ona także różne głosy iw nocy obok swego łóżka widzi różne dziwne postaci, które ją obserwują i mimo modlitw, nie chcą zniknąć. Czasem, gdy uda się jej jakoś dotrzeć do świątyni, mdleje w ławce lub czuje się tak źle, że musi natychmiast wyjść z kościoła. Można powiedzieć, że jest to diabelska kara za „próbę dezercji Szatan, który daje człowiekowi pewne „dary: jednocześnie wymaga całkowitego posłuszeństwa. Kiedy chce się od niego uwolnić, atakuje z jeszcze większą silą, Stan taki niestety trzeba przetrwać. W miarę jak człowiek coraz bardziej otwiera się na Miłość Boga, stopniowo działanie szatańskie maleje. Nie można tu jednak iść na żadne kompromisy ze złem. Tylko wytrwała modlitwa, kierownictwo duchowe i pogłębione życie sakramentalne, są w stanie przywrócić prawdziwy pokój serca i dać łaskę uwolnienia.

Gość fasezi
mi się nie sprawdziły wróżby, wróżyłam na kafe i nie tylko

Gość gość
Moim zdaniem najlepszym specjalistą od wróżb i horoskopów jest wróżbita Paulus (wrozbitapaulus.pl) kilkukrotnie korzystałam z jego uslug i za każdym razem wszystko się sprawdzało.