Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukumeneke

Odstawiłam się na randkę z sympatii - facet och i ach

Polecane posty

Gość ukumeneke

Miał mieć 186cm, budowę normalną, na fotce przystojniak, w opisie niewiele. Na spotkaniu okazało się,że jest niższy ode mnie (miałam buty na 7cm obcasiku, bez obcasów mam 164cm) Miał wielki tyłek, paskudnie to wyglada, tył miał jak baba :O Przygłupawy straszliwie. Jedyna jego pasja to gotowanie i tenis,aa i kobiety. Zgrywa amanta. Nie ma auta, prawka, ma 24lata, chciałam was ostrzec, w dodatku pochodzi z zamościa.

Gość dębilakqqaa
współczuję, nie lubie facetów z wielkim dupskami i w dodatku niskimi z tłustymi nóżkami i jak wygladała randka ? dlugo się męczyłaś ?

Gość marlena w czerni
:D

Gość jsdfjkb
tak własnie kończą sie randki prze internet :D wszystkie te portale typu sympatia,badoo itd to straszne badziewie.nikt wartościowy nie reklamuje swoimi fotami siebie wiec na co liczycie dziewczyny?ze odnajdziecie miłość?albo ksiecia z bajki? przykro mi prawda taka ze tacy albo zajeci,albo 1 na 10000000 albo NIE MA

Gość ukumeneke
juz nie mowiac o fotce, ktorej wygladał jak fajny,stylowy skejcik, a na żywo obwieś w damskiej koszuli z żabotem :O :O pseudoelegancik z wioski godzinę się męczyłam, bo mu powiedziałam,że rano muszę odstawić samochód do warsztatu - wtedy on "o masz auto? fajnie, podwieziesz mnie do domu?" :O Na szczęście płacił za siebie :D (za mnie to już nie - dokładnie pokazał rachunek i mówi ' to twoje zamowienie bylo') wiec powiedzialam,ze mi nie po drodze go odwozic i taniej mu wyjdzie bilet ;)

Gość dębilakqqaa
a facet szuka ladnej z autem dla której jego tłusty zad będzie atrakcją

dlatego nie warto być z Polakami, ;) przyjedz do portugalii zobaczysz tu piekna,zadbana Polka bedzie mogla miec każdego a taka z autem to już w ogolo boginią będziesz ;)

Gość fg67
masakra foty myla ja te z nauczyla sie gadac lepiej poznac, bo szkoda czasu masakra jakas. sam zjeby

Gość GretaBarbo
Maravilha aleś pojechała... Przyjedzie do Portugalii i co??? Znajdzie takiego trolla jak ten Twój, pożal się Boże, amant??? Wyliniały, zapuszczony, nieatrakcyjny Sanchez???? Nie ośmieszaj się dziewczyno!!!

mi on sie podoba, ma inne atuty niż mięśnie i łysy łeb, a włosów miał kiedyś duzo,ale od stresów mu wypadły, ważne jakim jest człowiekiem, przy nim nie czuje sie jak niańka czy kula u nogi (a tak to jest przy polskich facetach), on dba o mnie jak facet o kobiete dbać powinien