Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damsko_Damska

Czerwone włosy

Polecane posty

Gość Damsko_Damska

Witam Czy może któraś z pań wie, czy jest taka farba,żeby pokryła ciemny brąz na czerwony ?

Gość gosiaczekgosiaczek
A te brazowe włosy to naturalne czy farbowane? radze udac sie do fryzjera, ja mialam kilka lat farbowane czernią, i rozjasnialam je pasemkami, tzn co wizyte robilam coraz wiecej czerwonych pasemek-super efekt, zreszta juz teraz jestem ruda-bo chce uzyskac blond:))) Ale ja polecam taka kompozycję na poczatek: czarne(ciemny braz) z czerwonymi pasemkami(pasemka czerwone są robione taką źrącą farbą-ale jest to zdrowsze od dekoloryzacji)

Gość Damsko_Damska
Farbowane są ... A może wie ktoś ile kosztuje mniej wiecej u fryzjera dekoloryzacja ?

Gość o boze nie!!
jak farbowane to musisz rozjasnic zeby kolor byl widoczny lub zebys nie miala obrzydliwej miedzianej czerwieni jak stara baba ja rozjasniam wlosy a pozniej klade farbe allwaves kolor 0.6 g.p polecam goraco ta farbe - kupuje ja na allegro

Gość Arisha
Musisz udać się do fryzjera. Samej ci będzie ciężko zejść z ciemnego brązu. Podejrzewam, że najpierw fryzjerka ściągnie ci ciemną farbę, a potem pomaluje na czerwony. Polecam rozłożyć to na dwie wizyty, żeby dać włosom trochę odpocząć. Bo dekoloryzacja bardzo niszczy i wysusza włosy.

Gość Arisha
W salonie do którego ja chodzę http://plusdlaurody.pl/ w Gdańsku dekoloryzacja kosztuje od 60-100zł, to zależy jakiej długości masz włosy

Gość gość
Ja używam profesjonalnych farb fryzjerskich allwaves kolor zawsze mi wychodzi jaki chcę nigy nie miałam przykrych niespodzianek jest to dobra i tania farba fryzjerska nie to co te przereklamowane badziewka z marketu ostatnio nawet kupiłam w internecie za śmieszne pieniądze mili super promocję http://www.vitalitys.eu/pl/162-farby-do-wlosow-allwaves jak zamówiłam paczkę we wtorek wieczorem to w czwaretk w południe kurier był u mniew biurze z paczką. Polecam.