Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten tam

czy żałujecie?

Polecane posty

Czy żałujecie swojej młodości, że ją przegapiliście, że nie była taka, jaka Waszym zdaniem powinna być?

Gość joaquin
Ja jestem jeszcze młoda a już żałuje;/ zamiast korzystać z życia siedzę w domu...

Gość kaatrin
ja jestem szczesliwa ale tez jest cos czego zaluje mimo mojego mlodego wieku(mam 22lata)

no ja mam teraz 27 lat i czasem nachodzi mnie taki stan, że właśnie żałuję, że przesiedziałem w domu tą swoją młodość. Że nie miałem wtedy dziewczyny, nie szalałem. Niestety czasem tak jest...

Gość kaatrin
ja zaluje ze nie poszlam na studia wiem ze w kazdej chwili moge je rozpoczac jednak z biegiemczasu jest mi coraz trudniej sie zabrac za to. inaczej pokierowalabym swoim zyciem

ja poszedłem na studia, ale też żałuję na jakie: socjologia. Potem miałem spore problemy ze znalezieniem pracy, ale w sumie moja wina... Jak ma się te 19 lat, to jeszcze się tak poważnie nie myśli o życiu...

Gość kaatrin
dokładnie tak. mnie ciagle "ktos" motywuje i mam nadzieje ze wreszcie zapisze sie na jakis kierunek

Gość welonk@
Ja żałuję, że przerwałam studia,że nie walczyłam o miłość mojego życia, że boję się życia. Mam 28 lat i czuję, że czegoś mi w życiu brakuje.

Gość kaatrin
moze pedagogika wczesnoszkolna.... nie wiem sama. a ja wlasnie nie wiem co robic pozwolic na cos czego nie nie toleruje czy rozstac sie po 4 latatch zwiazku

welonk: ja może nie tyle boję się życia, co nigdy o nie się nie starałem. Do tej pory jestem sam, a teraz już nie tak łatwo znaleźć kogoś, niż wtedy, gdy się było nastolatkiem, czy jeszcze na studiach...

kaatrin:jeżeli się mocno nie dogadujecie i nie widać szans na poprawę, to radziłbym się rozstać, skoro nie macie żadnych zobowiązań. Choć zdaję sobie sprawę, że nie jest łatwo...

Gość kaatrin
zobowizania sa i to polaczylo nas na cale zycie... on nie palil ponad 3 lata i znowu zaczasl moze to glupie ale ja tego nie potrafie zakceptowac. juz nie wiem jak na ten temat z niinm porozmawiac

Gość kaatrin
wspaniałego dwulatka

no to fakt; zobowiązania są. A jak byś poszła na studia, to miałby się kto nim opiekować?

Gość przegraniec życiowy
całe życie żałuję że się urodziłem

kaatrin: no to ruszaj na te studia. Tylko, że w tym roku to już się chyba nie uda, bo rok się dopiero co zaczął...

Gość kaatrin
w przyszlym roku mi sie moze wreszcie uda, a maly pojdzie za rok do przedszkola bedzie latwiej

Ja mogłam być nieco bardziej aktywna w tej pierwszej połowie nastu lat, potem fajnie nadrobiłam :)

Gość kaatrin
ten tam: musze mykac do obowiazkow pozniej tu zajrze mam nadzieje ze pokonwersujemy:) pozdrawiam

ten tam - po prostu dużo w domu siedziałam, chociaż to w dużej mierze wynikało z tego, że byłam za młoda, żeby coś zwiedzać, jeździć na festiwale, jakieś zloty tego typu rzeczy. Więc to nie do końca było zależne ode mnie.

Gość Siq
Żałuję, że późno zaczęłam walczyć o siebie. Jestem na studiach na 4 roku. Wciąż nie wiem co dokładnie chciałabym robić w życiu bo dopiero niedawno zaczęłam się nad tym zastanawiać i szukać praktyk, staży itp. Trzy lata przesiedziałam na tyłku nie robiąc nic. Wstyd mi za to. Brałam pieniądze od rodziców na wyżywienie, mieszkanie itp. a zamiast się rozwijać gapiłam się w komputer.