Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to juz za duzo jak na

krakusy-- dlaczego tacy ciemni? tacy ograniczeni?

Polecane posty

Nie rozumie, ludzie od dziecka wychowani w osordku kulturalny, wielokulturowosc a kazdy krakus ktorego poznalam to ograniczony pacan. Mam godzine do krakowa przeprowadzilam sie tu pare lat temu i zawsze mnie zastanawialo, dlaczego krakusy maja takie klapy na oczach a ludzie z roznych czesci swiata co bardziej otwarci i chlonni na wiecze, nowosci etc.

bo dobudowano im nowa hute przez co przezyli traume chciano nawet wawel na cegly rozebrac by wiecej mieszkan w nowej hucie wybudowac. szkoda ze ten genialny pomysl upadl

Gość gytdyt
mylisz sie, wlasnie krakusi sa najbardziej otwarci i nowoczesni, to w Krakowie rządzi Majchrowski z SLD czyli lewica, a w innych polskich miastach rzadzi zasciankowa prawica

Gość słoneczna niedziela
bo krakusy myślą, że są super tylko dlatego, że mieszkają w Krakowie którym wszyscy się podniecają, a tak naprawdę to nie ma tam nic wspaniałego, a ludzie tam mieszkający to już wogóle porażka.

Nie myle sie, przez te kilka lat nie spotkalam normalnego krakusa. Sa bardzo zamknieci, naprawde. Porazka.

Gość a jacy są warszawiacy
?

Gość Łodziankakaaaaaaaaaa
ja uwilebiam Krakowian i Krakow

Gość Krytykantka z Krakowa
Jedna mądra pisze "rozumie" a druga "wogóle". Banda analfabetek. Najpierw o siebie się zatroszczcie panie perfekcyjne a potem marudźcie na innych, że tacy owacy... Proste bydlątka z was, niestety.