Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam w glowie liczby

Dlaczego przestaje byc mokra?

Polecane posty

Gość mam w glowie liczby

Kiedys bylam baaardzo mokra, a teraz tak 'srednio' tzn na poczatku jestem mokra, a potem w trakcie stosunku jakby sie 'wysuszam' nigdy tak nie mialam a od pewnego czasu mam tak zawsze. nie biore tabletek anty.

Ogólne pogorszenie zdrowia, długotrwały stres, złe odżywianie, zbyt małe nawodnienie organizmu, "spowszednienie" seksu jako takiego... Powodów może być mnóstwo. xxxxx Pij dużo wody, zacznij brać jakiś zestaw witamin i mikroelementów a do tego napar z siemienia lnianego (działa śluzotwórczo) i... Czegoś jeszcze, czego nazwa wypadła mi w tej chwili z głowy - jakieś ziolo, które pobudza wytwarzanie sluzu u kobiety. :P Zaraz sobię przypomnę googlami :D

Gość Kasica Ever
bo jesteś naiwna, jak można było dawać murzynom? to teraz masz problem

Gość mam w glowie liczby
podszyw.... w sumie z tym piciem wody to moze byc racja bo w lato pilam duzo wody co najmniej 2litry a teraz pije tylko herbate...ale myslalam ze to bez roznicy.

Gość ujek*dopra*rada
Save water, drink beer :P;)

Olej z wiesiołka - jest polecany na suchośc pochwy. Sama nigdy nie stosowalam, ale rzuciło mi się kilka razy w sieci w oczy, ze kobiety to polecają. Woda ma jak najbardziej wpływ na wytwarzanie sluzu, bo to przecież przede wszystkim woda :D odwodniony organizm oszczędza wodę na czynności życiowe a nie trwoni ja na nawilzanie cipki dla przyjemności ;)

Gość mam w glowie liczby
Dzieki za rady, zastosuje sie i zobacze jak to bedzie bo ta sytuacja zaczyna mnie juz wkurzac.

Gość mam w glowie liczby
czyli herbata noe zastapi czystej wody? kurde teraz zimno a cieplej wody nie luboe pic, tylko zimna...

Delikatna herbata zastąpi, ale mocna, czarna już raczej nie. xxx SMu, a wiesz, ze w 100% pewna nie jestem co z tym olejem robić :D

Gość gość
Zawsze myslalam, ze to wlasnie przez to....

....a moze twoj chlop juz ci sie znudzil I cie nie jara..... Zmien faceta na takiego, przy ktorym bedziesz sie spalac z chcicy ;)