Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iooo

nie gotuje mu dzis obiadu i ooo

Polecane posty

Gość iooo

on ma niedziele i jest zmeczony i nie chce ze mna pojsc nawqet na spacer a ja calymi dniami siedze w domu w brzuchem jak balon jak wraca do domu to cieply obiaem pod nos...dzisiaj 0 nie ma skonczylo sie :)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiii
ja też nie gotuję, nie chce mi się

Gość ja też dzisiaj nie gotuję
ja cały tydzień gotuję a jak jemu się nie chce to zamawiamy coś pysznego albo spacer do knajpy :)

i bardzo dobrze ! popieram sie , moj facet robil to samo . " jak bedziesz w ciązy to bede o ciebie dbał" , aha... jak przyszlo co do czego to nawet palil papierochy w samochodzie jak jechaliśmy :O

Gość iooo
twoj przynjamniej duoe ruszy z domu a moj dzisiaj cwiczy miesiec od trzymania pilota!!

Gość iooo
no moj tez beszczelnie jeszcze pyta czy moze zapalic?!!! co zaaa......

Gość iooo
no to juz nie moja wina ze po 9 latach zrobil sie taki buc z niego..;/ ale i tak go kocham :)

Gość iooo
no nie powiedzialabym :) ale jak ci sie nie podoba watek to lepiej sie nie wypowiaj i oo ;p widze ze ty tez za wiele do roboty nie masz skoro tu siedzisz

a co cie moje sprawy obchodza?;-) a watek mi sie bardzo podoba - jest bardzo zabawny ;-)

Moj jest dzis w pracy ja siedze sobie w domu :P:P:P Wczoraj upieklam karkowke a on,ze nie lubi noz kurwa :O:O ale i tak zjadl :D:D:D:D dzis pomidorowa i nie wiem co jeszcze :) ja malo gotuje mam wolne to moge cos zrobic :)

Gość mi mala ta sama
Tak to jest, jak jedynym hobby kobiety jest jej wlasny maz ;)

Gość iooo
no ja gotuje codziennie nawet lubie to robic ale dzisiaj mnie wkurzyl i je kanapki :)

Gość mi mala ta sama
... A sensem zycia dwudaniowy obiad + kompot ;)

Gość iooo
nie jedynym hobby jestem na zwolnieniu z roznych powodow:)

faceci zwykle nie szanuja takich kobiet;/ dlatego nie dotrzymuja slowa - mowia ze beda dbac, a nie dbaja o nie...

iooo - zwolnienie lekarskie??? i masz sile na roboty domowe??? to fajnego masz partnera..

Gość iooo
ja nie powiedzialam ze nie dba dba i to bardzo ale dzisiaj mnie wkurzyl i oo wiec nie wiem skad ta dyskusja znudzonych beznadziejnych babek :) wcale mi na zlosc nie robicie brechtac mi sie z was chce :)) zazdrosnice :) mam najwspanialszego meza ale dzisiaj nie zasluzyl na ibiadek i koniec .

Gość ja w weekendy ugotuje
Na kilka dni porcje,bo to dzien ze siedze w domu i nic nie mam do roboty. Ale jak nie mamy w tyg.co jesc a ja jestem zmeczona albo chora to moj maz zawsze po cos zajedzie :) albo obiad na wynos,albo pizza,albo bulki i parowki i robimy hot dogi ;) gotowac nie gotuje,bo nie umie ale za to chalupe tak wysprzata,ze az lsni :)lepiej niz ja. Kochany jest :) w pierwszym trymestrze jak strasznie zle sie czulam i bylam w stanie tylko lezec i zygac to dbal o mnie bardzo :) nie pali a przez ostatnie 10 lat zmienil sie tylko na lepsze. Farciara ze mnie :)

Gość iooo
na jakie roboty domowe? gotowanie to takie strasznie trudne> ror widac ze nie umiesz gotowac i nie wiesz o czym mowisz ;p moj przynajmnie zarabia jakies sensowne pieniadze i tyra od rana do nocy

fagasa, który nie potrafi sobie ugotować wody na herbatę warto tylko spuścić razem z wodą w muszli klozetowej a nie brać na partnera życiowego :)

Gość heheh dobrexxxx
"iooo no to juz nie moja wina ze po 9 latach zrobil sie taki buc z niego..;/ ale i tak go kocham" no po 9 latach musi byc w Tym takze twoja wina, faceci sa jak dzieci jak wychowasz tak masz :D w kazym badz razie nie zazdroszcze

Gość iooo
jak mialm krwiaka tez mi goytowal straszne rzeczy

Gość iooo
a ja sobie zazdroszcze i juz ;p;p

Gość mi mala ta sama
Napisala ta nie znudzona i nie beznadziejna :D ktora siedzi na L4 i usluguje swemu panu i wladcy, a drobne wylamanie sie z kieratu jest dla niej tak ekscytujace, ze zaklada o tym temat na forum ;) ales ty cheeky, no :D

Gość jeja ale oleja
a co, sam nie umie? to chyba on tobie w tej sytuacji powinien gotować? chwalisz się tym że do tej pory mu usługiwalaś??????????

Gość mi mala ta sama
Aaa, jak zarabia sensowne pieniadze to inna sprawa :D a kapcie mu chociaz zakladasz jak wraca taki styrany z pracy? Niech zgadne - sama nie pracujesz, wzglednie zarabiasz na waciki, nienawidzisz swojej pracy zawodowej i mieszkacie w rejonach slaska/ lubelszczyzny? ;)

"iooo ja nie powiedzialam ze nie dba dba i to bardzo ale dzisiaj mnie wkurzyl i oo wiec nie wiem skad ta dyskusja znudzonych beznadziejnych babek" no jasne skoncentrujs ie na tm , ze to inni sa beznadziejni - bo zalozylas temat z gatunku "mam wspanialego meza i wspanaiale zycie przy nim" , co nie?;-) smutny obraz ktory sama narysowlaas a teraz masz pretensje;/ " wcale mi na zlosc nie robicie brechtac mi sie z was chce zazdrosnice mam najwspanialszego meza ale dzisiaj nie zasluzyl na ibiadek i koniec " normalnie zazdrosc mi uszmai paruje - az ekran oplulam;-)

iooo - napisalas, ze maz sie pyta czy moze zapalic pzry tobie, rzeczywiscie prawdziwy aniol;-)) puchne z zzadrosci po drug str monitora;-)) lepiej ci?;-)