Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozeprzyszlamama__

Moje objawy.. Czy to może być ciąża, pomimo tego, że testy wychodzą negatywne?

Polecane posty

Gość autorka napisała ze
1.cykle ma nieregularne 2.wytrysku nie było przy nieregularnych cyklach jest marna szansa na owulacje ! a jeszcze bez wytrysku to jest 100% na nie zajscie w ciąże! naczytała się debilka pierwszych objawów ciazy na kafe i je ma ! kobiety w ciązy tak naprawde nie mają poczatkowych objawów zwłaszcza kilka dni po rzekomym zapłodnieniu hahaha co najwyżej na 4 tyg. po zapłodnieniu wiec jedyna niedouczona osoba to autorka i pani od "ciąży bez wytrysku" która jest tak tępa ze az musiała iść sobie z tego temu!

Gość autorka napisała ze
i autorko faktycznie idź do lekarza ale psychiatry bo masz typowe objawy na ciaze UROJONĄ ginekolog ci nie pomoże a swoją drogą zamiast marudzić i histeryzować to zacznij się zabezpieczać skoro ciazy nie planowałaś !

Gość ozesz kurdeeeeeee
ten cudowny plyn od ktorego niby mozna zaciazyc to nic innego jak plyn produkowany przez gruczol zwany prostata a on jak wiemy (pewnei z gimnazjum jak poprzedniczka he he he )spermy nie produkuje!!!!!!!!!!! i to jest po krotce wytlumaczenie medyczne

Gość Podpis
Preejakulat, płyn ejakulacyjny (niepopr. przedwytrysk; z łac. pre przed + ejakulat) wydzielina gruczołów opuszkowo-cewkowych oraz gruczołów cewkowych wydzielających śluz, wydobywająca się z penisa podczas pobudzenia seksualnego, pełniąca funkcję naturalnego lubrykantu. Ilość wydzielanego preejakulatu jest zmienna osobniczo; niektórzy mężczyźni w ogóle nie produkują preejakulatu, a inni nawet ponad 5 ml. Niedawno opublikowane wyniki badań klinicznych (2011) przeprowadzonych na małych grupach mężczyzn wskazują, że preejakulat może zawierać znaczne ilości żywych i ruchliwych plemników. Wcześniejsze badania nie stwierdzały obecności plemników w preejakulacie lub stwierdzały bardzo małe ich ilości, do tego o upośledzonej ruchliwości, a także plemniki martwe. Wykazano również, że preejakulat może zawierać limfocyty CD4 i makrofagi, zatem może być w nim obecny wirus HIV powodujący ryzyko zarażenia HIV. PROSZĘ TĘPA DZIDO

Gość też zaszłam
Też zaszłam przez stosunek przerywany bez wytrysku. Kiedy ginekolog powiedział mi, że jestem w ciąży powiedziałam tylko: Niemożliwe! Powiedziałam lekarzowi co i jak i mnie uświadomił, że jednak w tym płynie co się pojawia przy podnieceniu u faceta są plemniki. Więc naprawdę można tak zajść. No chyba, ze wy wszystkie jesteście mądrzejsze od lekarzy a mój syn to tylko wytwór mojej wyobraźni :P

Gość ozesz kurdeeeeeee
a to dla niedowiarków i tych po gimnazjum he he he Preejakulat, płyn ejakulacyjny (z łac. pre przed + ejakulat) wydzielina gruczołów opuszkowo-cewkowych, wydobywająca się z penisa podczas pobudzenia seksualnego, pełniąca funkcję naturalnego lubrykantu. Nie zostało dowiedzione, że preejakulat może zawierać plemniki, co umożliwiłoby zapłodnienie nawet, jeśli nie doszłoby do wytrysku. W badaniach klinicznych na małych grupach pacjentów z prawidłową ilością plemników w ejakulacie stwierdzono, że preejakulat w ogóle nie zawierał plemników lub zawierał ich bardzo małe ilości, do tego o upośledzonej ruchliwości

Gość ozesz kurdeeeeeee
do podpis celowo zmienilas tresc ??? ja nie dowierzam

Gość hahahahahhahahahahhaah
ożesz kurde podaj linka do tej definicji ;)

Gość Podpis
hehehe :) no ale przecie one mądrzejsze... Jeszcze zaraz napiszą , że podczas pierwszego razu zajść w ciąże się nie da...

Gość czy wy nie umiecie czytać?!
napisała laska ze MA CYKLE NIEREGULARNE ! jak przy cyklach nieregularnych można zajść w ciąże bez wytrysku za pomocą samego preejakulatu ?żeby doszło do zapłodnienia prawidłowa wartość plemników to w milionach ma być a nie w kilkunastu sztukach! Widze ze geniuszki pewnie w 99% bez matury obalać chcą temat ze bezpłodność nie istnieje skoro wystarczy kilka plemników w jakiejś wydzielinie zeby doszło do zapłodnienia No chyba ze facet ma perszingi a nie plemniki- też na p w końcu

no i napiszą, ze karmienie piersią w 100% zapobiega ciąży :D buehehehehehe :D:D:D

do czy wy nie umiecie czytać: nikt nie napisał, ze autorka jest w ciąży. Dziewczyny zaczęły tylko odpowiadać tym inteligentom, które twierdzą, ze bez wytrysku nie da się zajść :D To Ty się naucz czytać :D

i jak tu ktoś mądrze napisał: do zapłodnienia potrzebny jest jeden a silny a nie miliony.

a w ogóle to jestem tępa dziwka

tępa dzida to Cię wysrała pierdolony podszywie :)

no własnie podszywie piszesz sam do siebie przykre ...widac ze ten jeden plemnik na milion to nie stał się człowiekiem tylko kretonem

Gość mozeprzyszlamama__
Żegnam i dziękuję tym kulturalnym za wypowiedzi.

Gość ozesz kurdeeeeeee
to moze z innej beczki zeby te z gimnazjum pojely sam preejakulat nie zawiera plemnikow bo bochodzi z prostaty!ale moze sie zdarzyc,ze przeniesie plemniki z cewki moczowej po poprzednim wytrysku np gdy mezczyzna zwyczajnie sie nie umył!!!!!ale te plemniki z wczesniejszego wytrysku sa juz zazwyczaj martwe lub oslabione! naprawde uwierzcie mi,ze szansa 1 do milona i wiem to ze studiów a nie z gimnazjum!

hahahahahhahahahahhaah no własnie podszywie piszesz sam do siebie przykre ...widac ze ten jeden plemnik na milion to nie stał się człowiekiem tylko kretonem Idź się uczyć do jutrzejszego sprawdzianu podszywku ;)

Gość dziewczyna napisała
ze robiła testy i są NEGATYWNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIEC ROBIŁA I W TERMINIE OKRESU I PO I SĄ NEGATYWNE, W DODATKU MA OBJAWY WSKAZUJĄCE NA 6 TYDZIEN CIĄZY ! A TESTY SĄ DALEJ NEGATYWNE- NIE JEST W CIĄZY !!! I PRZESTANCIE PIERDOLIĆ OD RZECZY

ożesz kurde to te studia chyba robiłaś w jakiejś pipidówie :D bo tych przypadków jest znacznie więcej niż 1 na milion :D I... sorry ale robisz z siebie totalnego debila wypisując teorie rodem ze średniowiecza ;) Poczytaj troszeczkę więcej, to a nuż się czegoś nauczysz :D

ja sie musze uczyć do poprawki z egzaminu gimnazjalnego mam rok w dupie przez biologie własnie ;)

Gość ozesz kurdeeeeeee
do hahahahahhahahahahhaah tak masz racje na pipidowie ale jednak to studia )no i mam wiecej niz gimnazjum jestem biologiem od 15 lat wiec masz racje ,to sa teorie z sredniowiecza

Gość hahahahahhahahahahhaahhahahaha
ożesz a ja jestem królową angielską :) Nie wierze Ci! Żaden biolog by nie palnął takiej głupoty ;)

A wracając do Ciebie autorko to jakaś taka aura pogodowa bo już od wielu koleżanek słyszałam , że okres się spóźnił... Mi też o tydzień ale może dlatego , że to dopiero była druga miesiączka po porodzie:)

Gość ozesz kurdeeeeeee
pierwsze slysze zebt wikipedia byla nieomylna;)przeciez ja napisal czlowiek po gimnazjum zapewne

Gość hahahahahhahahahahhaaha
najmądrzejsi są ci co korzystają z wikipedii :D bo nie stac ich na encyklopedie i tkwią w przekonaniu o prawidłowości danych tam zawartych - współczuje jutro chyba pała ze sprawdzianu bedzie