Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozeprzyszlamama__

Moje objawy.. Czy to może być ciąża, pomimo tego, że testy wychodzą negatywne?

Polecane posty

Gość mozeprzyszlamama__
Witajcie, Okresu nie mam do dziś, ale czuję się, jakbym miała dostać, lecz martwi mnie to, że piersi mnie nie bolą a za to boli lewy jajnik - jest to delikatny ból, raczej po prostu takie czucie, że on tam jest-czasem zakłuje(rzadko). Nie przypominam sobie, bym przed okresem tak miała (tylko może tam raz czy dwa zakłuło - ale też nie zawsze). Ciążę raczej wykluczam, bo robiłam test dwa dni temu, tzn 37 dnia cyklu (dziś jest 40d.c. - około 2 i pół tygodnia po teoretycznym zapłodnieniu). A jak nie ciąża to może coś mi jest? Czytałam o torbielach na jajniku.. Teraz to już sobie pewnie wmawiam, ale miałam z pół roku temu zaburzenia hormonalne - może to mi wróciło.

Gość mozeprzyszlamama__
Tzn dziś jest 39 d.c.

Gość ale jajaaaaaaaaaaaaaaaaa
kazdej kobiecie moze sie zdarzyc,ze 1 miesiaczka w roku gdzies zniknie idz do lekarza a nei kolejny dzien na forum

Gość mozeprzyszlamama__
Zaraz idę do pracy - do lekarza nie idę. Poczekam jeszcze kilka dni na ten okres - wtedy ostatni raz zrobię test i pójdę do lekarza. W moim przypadku takie opóźnienie oznacza zaburzenia hormonalne.

Gość mozeprzyszlamama__
Okresu nadal nie mam a dziś 40 d.c. Piersi mnie nie bolą, jedynie sutki. Temperatura dziś rano po przebudzeniu 36.8 a teraz 37.2. Wczoraj w ciągu dnia i popołudniu była pomiędzy 37.2-37.4. Podczas zmywania naczyń cała mokra byłam - nie wiem, co to ma być :( Teraz wczoraj wyszedł negatywny, więc wykluczam ciążę, chociaż czytałam w necie, że niektórym test wychodzi pozytywny po 40 dniu, ale wydaje mi się, że jednak najczęściej to już powinny być grube kreski, więc raczej odpada to. Wczoraj też kłuł mnie lewy jajnik (przedwczoraj też).

Gość mozeprzyszlamama__
Może ktoś doradzi?

Gość to jest smutneeee
znasz słowo"LEKARZ"?????????????????? nie rozumiem takich tępych bab

przez 2 miesiące przyjmowałam reguon, jednak ciągłe migreny spowodowały, że postanowiłam je odstawić. miesiączka pojawiła się po 34 dniach 8 września. 18 uprawiając seks zawiodło zabezpieczenia. 6 października wykonałam test, jego wynik był negatywny. ja jedna nadal nie mam miesiączki, boli mnie brzuch, sutki, mam duszności i zawroty głowy. co jest nie tak? To przez tabletki?

Gość m161110
odstawiłam tabletki ale tylko na miesiac.przez ten miesiac nie uważaliśmy z mezem.tydzien przed planowana @ dostałam dwudniowego krwawienia,myslac ze to @ zaczelam spowrotem brac tabletki.dzis jest wlasnie termiin @,ktorej nie ma.mam lekkie pobolewanie brzucha i niewyrazne pobolewanie piersi.moje pytania sa takie: czy @ dzisiaj powinna być? czy tydzien temu to moglo byc krwawienie implantacyjne?i czy jest szansa na ciaze?

Gość NJU9
ŻEBYS TAK PORONIŁA :)))))