Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiaazdaa

dziwne włosy na głowie, pomozcie, prooosze...

Polecane posty

a wiec, ostatnio zauwazylam wyrastajace dziwne pojedyncze wlosy na glowie. jestem blondynka a one sa kruczo czarne, do tego baaardzo sie kreca i sa bardzo szorstkie. dlatego mimo ze jest ich bardzo malo latwo jest je znalezc na glowie - po prostu nie sposob nie poczuc roznicy chocby przeczesujac dlonia wlosy. sa bardzo grube (okolo pare razy grubsze od reszty moich wlosow) i tez bardzo latwo wypadaja, wlasciwie wystarczy go chwycic i sam wychodzi. znalazlam w necie tylko jedna wzmianke o tym czyms. opis byl dokladnie taki sam a w odp ktos zasugerowal ze to objaw nieprawidlowosci hormonalnych. i tu nasuwa sie pytanie - czy u siebie tez czasami cos takiego znajdujecie? kiedy znalazlam taki pierwszy wlos bylam przerazona. wygladaja tak dziwacznie ... gdy pokazalam je do oceny innym nie mowiac skad pochodza wszyscy byli przekonani ze a) albo to nie jest ludzki wlos albo B) co gorsza to wlos z rodzaju tych ktorych sie ot tak nie pokazuje Wink

Gość weronikaikot
mi rosna roznego koloru wlosy na glowie, mam naturalne pasemka XD tez nie wiem o co chodzi