Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lijgiadsigh

czy papryki chili tracą na ostrości gdy się je zamarynuje?

Polecane posty

Gość Marzenia się spełniają_*
nie specjalnie - ostrość jest zachowana po smazeniu, pieczeniu, suszeniu, marynowaniu, gotowaniu itp., ale jeżeli dodasz oliwy, to smak złagodnieje, bo ta ostra substancja z papryczek jest rozpuszczalna w tłuszczu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość akdsnphisfih
aha dziekuje,wlasnie chce zlagodzic troche ten ostry smak jakos.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Marzenia się spełniają_*
usuń część/większość pestek, to w pestkach jest najwięcej ostrości

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×