Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Simonne678

wstydze sie tego naczynka na nosie,co robic jak zlikwidowac?

Polecane posty

Gość Simonne678

mam 20 lat. co moge zrobic z naczynkiem na nosie taka jedna czeowna kreseczka niewielka. jaki krem? jaki zabieg? cokolwiek pomozcie.....

Gość Ciekawiska26
pokaz zdj!!!

Gość AUTORKO,KOCHAM
TWÓJ NICK:D ❤️❤️❤️❤️❤️SIMONE ❤️

Gość Simonne678
Simone Simons:D tez ja kocham:) eh zdjecia nie mam ale jest niewielkie bardzo blade,tak widac mam blada cere.

Gość AUTORKO,KOCHAM
KOCHAM JĄ!!!!!!!!:D:D:D ona ma ślicznie bladą cere i pewnie tez problemy z naczynkami,do tego zna sie na makijażu więc gdyby tylko wiedziała to dałaby ci przezajeebistą rade na naczynka:D :classic_cool:

Gość decha22
Heh, widzę że nikt Cię tu nie potraktował poważnie, więc postaram się jakoś Ci pomóc. Po pierwsze: możesz udać się do dermatologa. Cera naczynkowa wymaga specjalnej pielęgnacji, na pewno dostałabyś jakiś dobry krem i porządną radę :) Po drugie: na rynku są różne kremy do cery naczynkowej. Po trzecie: kosmetyczka. Może są jakieś metody usuwania naczynek? Pójdź, popytaj. Po czwarte: zawsze możesz ukrywać naczynko pod makijażem, skoro jest malutkie, to nie powinno być z tym problemu.

Gość AUTORKO,KOCHAM
Jak to nikt nie potraktował autorki poważnie?😭 to takie zajeebiste uczucie spotkać na kafe osobę,która darzy uwielbieniem tą samą wokalistkę,a dzięki przyjaznej rozmowie autorka mogla choć na chwilę zapomnieć o dręczącym ją problemie z uporczywym naczynkiem,bezczelnie szpecącym jej nos.😭:classic_cool:

Gość Aniela777777777
jedno naczynko i wielkie halo? nie przesadzaj, ja mam sporo i żyję. Idź do dermatologa na laser- niedrogo, pozbędziesz się skoro tak ci przeszkadza.

Gość Simonne678
OK.DZIĘKUJĘ ZA rady,wybieram się dziś do apteki po krem na naczynka,jak nie pomoże to pójdę to jak najszybciej kosmetyczki. Nie chciałabym używać makijażu,moja skora tego nie wymaga tylko te jedno naczynko mam,bo kiedyś odmroziłam nos. Maluje tylko oczy tuszem,pomadka na ustach i tyle. No właśnie moja cera jest blada.... Simone jest prześliczna,a Epica to jeden z moich ulubionych zespołów bez wątpienia jest na pierwszym miejscu.Pozdrawiam fankę:)