Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marylinnnnnnnn

Po czym poznac, że dziewczyna desperacko szuka faceta?

Polecane posty

Gość marylinnnnnnnn

Jakie zachowania zdradzają takie desperatki? Faceci - od razu odrzuca was od takiej laski, po której widać, że baaaardzo chciałabym mieć chłopaka?

pompuje sobie usta, nagle uwielbia gotować... ...a na anal, zgadza się bez najmniejszego szemrania:D

Gość marylinnnnnnnn
hahaha, chyba nie zrozumiałes pytania :P

Gość dssdfdfdfg
jak dla mnie to jak szybko idzie do lozka

Gość marylinnnnnnnn
a wy od razu o seksie. chodiz bardziej o zachowania dziewczyny, kiedy widzicie np. PO RAZ PIERWSZY, TAKĄ, KTÓRA DOPIERO POZNALIŚCIE? mało która, nawet desperatka od razu seks wam zaproponuje, no chyab ze w waszych fantazjach :P no i tu chodziłoby raczej o desperatkę-nimfomankę, temat jest o dziewczynach, które rozpaczliwie szukaja związku na stałe

Gość dssdfdfdfg
bo ja wiem... może taka co sama zabiega o faceta, dzwoni ciagle do niego, tylek mu zawraca, smsuje, pisze mu wiadomosci, jak facet milczy kilka dni to zaraz wpada w panike i mu wysyla wiadomosc typu: czemu sie nie odzywasz??

każda desperatka godzi się niemal na wszystko... ...stąd nawiązanie do seksu, na którym desperatka wie, że facetowi zależy... ‏ pojmujesz tłuku taką logikę?

Gość marylinnnnnnnn
spadaj mi ztego wątku, bo nie potrzebuję takich mądrosci ludowych :O tu nie chodzi o bzykanie, a ty wszystko do tego sprowadzasz, kapujesz TŁUKU?

no to odpowiadaj sobie sama... ...pisz sama ze sobą, pod swoje dyktando:classic_cool: ‏ nie wróżę ci raczej dobrego bolca miedzy nogami

Gość trudno powiedzieć
to taka co ma założone różne portale i od razu chce się umawiać!

Gość limii
zrobi wszystko żeby tylko zechciał z nią być, będzie się dawać poniżać nawet.

Gość marylinnnnnnnn
a potraficie rozpoznac taką juz przy pierwszym spotkaniu? odrzucilibyscie desperatkę, nawet gdyby to była fajna laska?

Gość marylinnnnnnnn
czy siarczysty obciąg z połykiem wystarczy?:classic_cool:

Gość marylinnnnnnnn
na pewno, podszywie ;)

Gość nohohohoho
przecieżnie da się tego pzznać po pierwszym spotkaniu - jak jest miła to może być miła bo taka już jest, jak pierwsza napisze to niekoniecznie dlatego, że desperatka- ja mam dużo kolezanejk i kiedyś też myślałem że na mnie leca a one nic nie chciały ode mnie (niestety) tylko były otwarte, wyluzowane i już

Gość nieznanaalelubiana
Dziewczyna robi pierwszy krok. Zaprasza do dyskusji, prosi o telefon. Wcale nie chodzi o seks. To mezczyzni ktorzy sa desperatami proponuja seks od razu myslac ze zaimponuja dziewczynie bo niczym innym nie moga zaimponowac.

Gość gość
Z moich obserwacji : jest to dziewczyna która klei się do każdego faceta, nawet zajętego, wcześniej ubierala się normalnie a teraz niby przypadkowo rozpiety guzik z góry bluzki to codzienność, rozgląda się za facetami na uczelni i się do nich pcha stara się być w centrum uwagi by ją zauważono :)

Gość gość
wskakuje facetowi na chooya

Gość gość
Największą polewkę mam jak takie dziunię chichrają się z każdego , nawet najbardziej dennego dowcipu.

Gość miki

hehe dobre